Borg og Kloster

Opplev stillheten og luksusen av å bo i et gammelt kloster i Moneglia eller Sicilia. Nydelige frokostbuffeter, klassiske musikkopplevelser og vinsmaking i omgivelser som innbyr livsro og sjelefred.

Kloster i Moneglia

Kloster i Moneglia

Opplev stillheten og luksusen av å bo i et gammelt kloster. 
Klosteret er fra 1300-tallet, nyrenovert og ligger midt i det historiske Moneglia sentrum.  Her arrangeres ofte klassiske musikkaftener om sommeren i klosterets hage. Hit reiser man med tog eller bil fra Pisa, Genova, tog fra Milano eller tog eller bil fra Nice.

Les mer om Kloster i Moneglia →

Kloster fra 1200-tallet i Amalfi

Kloster fra 1200-tallet i Amalfi

Reis til vakre Amalfi og bo på på et romantisk kloster fra 1300-tallet. Her er ro og sjel i veggene. Her finnes kapell, romantikk, nydelig utsikt og flotte nyoppussede rom. Stedet egner seg også meget bra for brylluper og jubileer.

Les mer om Kloster fra 1200-tallet i Amalfi →

Borgo Egnazia i Puglia

Borgo Egnazia i Puglia

Opplev luksustilværelse i nydelige romantiske omgivelser med intim stemning. Ferieanlegget Borgo Egnazia ligger i idylliske omgivelser på østkysten av Puglia, syd for Bari. Stedet var nytt for 6 år siden, og er bygget i en elegant, gammel arabisk stil med steinvegger. Stedet er bygget i tradisjonell arkitektur fra Puglia og har en panoramisk beliggenhet blant middelhavsvegetasjon.

Les mer om Borgo Egnazia i Puglia →

Nettside av GP Marked 2022 © Opplev Italia