Kloster fra 1200-tallet i Amalfi

Kloster fra 1200-tallet i Amalfi
Kloster fra 1200-tallet i Amalfi
Kloster fra 1200-tallet i Amalfi

Reis til vakre Amalfi og bo på på et romantisk kloster fra 1300-tallet. Her er ro og sjel i veggene. Her finnes kapell, romantikk, nydelig utsikt og flotte nyoppussede rom. Stedet egner seg også meget bra for brylluper og jubileer.

Amalfi ligger i provinsen Salerno ca 55 km sørøst for Napoli. Amalfikysten ligger på Unescos verdensarvliste. Denne bratte klippekysten er verd et besøk. Bo i et 1300 år gammelt historisk kloster som er gjordt om til et pittoresk sjarmerende lite hotel. Her ligger sjel i veggene og man føler stillheten og en ro fra man kommer inn i klosteret. Stedet har 4 stjerner og ligger på en høyde kun få minutters gange ned til sentrum av Amalfi by. Her er også 2 restauranter, en ved sjøen og en inne i klosteret. Nyt også utsikten til den vakre kysten fra restauranten i klosteret.

Ta kontakt for å bestille

Pris

Dobbeltrom standard: 240 - 290€ per rom per natt
Dobbeltrom superior: 290 - 340€ per rom per natt
De luxe dobbeltrom: 340 - 390€ per rom per natt

Bomuligheter

Totalt antall rom: 43
Antall suiter: 4

Mat og Drikke

Egen restaurant: Ja
Egen bar: Ja
Tilbyr vinsmaking: Ja
Tilbyr matlagingskurs: Nei
Frokost: Inkludert i romprisen

Fasiliteter

Internett: Ja, trådløst
Møterom: Ja
Svømmebasseng: Ja
Parkering: Ja
Andre fasiliteter: Roomservice (mot tillegg i prisen), solstoler og parasoller. Safe, minibar, tv, aircondition, godt utstyrte baderom med hårtørrer. Det er et minimumsopphold på 3 netter i august.

Egnet for

Alle, og spesielt bryllup og jubileer