Leilighet i ScarlinoLeilighet i ScarlinoLeilighet i ScarlinoLeilighet i Scarlino

Leilighet i Scarlino

Dette feriestedet er som et lite gods i en oase av stillhet omgitt av grøntområder og dufter av den toscanske Maremma. Ikke langt fra kysten er det et kupert terreng over store områder med skog og olivenlunder og med flott utsikt over Follonice og det toscanske landskap.

Her er flere leiligheter fordelt over øvre og nedre del. Den øverste delen er den mest lukseriøse med flotte leiligheter i antikk og samtidig moderne stil. Her er også et flott basseng som ligger fantastisk flott til i terrenget med en storslagen utsikt.

På det øvre bostedet er det tilsammen 11 flotte leiligheter og 2 små villaer beliggende på en høyde med utsikt mot den gamle middelalderbyen Scarlino. På det nedre bostedet som har farger som toscanske gårdsbruk er det 8 dobbeltrom og 10 hyggelige leiligheter som ligger  omringet av oliventrær. Stedet ligger ca 10 km inn i landet fra kysten ved Follonica og Puntone, som ligger syd for Pisa og Piombino på denne flotte kyststrekningen. Ved kysten ligger mange flotte strender og det er enkelt å komme hit med bil. En annen flott strand som er verdt et besøk er «Cala Violina».

Det tar ca 3 minutter med bil å komme fra det ene stedet til det andre.

Felles for begge bostedene er resepjson, restaurant med bra lokal mat og en hyggelig bar på nedre del.

Alle leiligheter er nyoppusset i rustikk stil med et  svømmebasseng som alle gjester kan benytte og som ligger flott til i naturen. Alle leiligheter er av ulik størrelse fra 50 til 90 kvm, med en stue, ett eller to soverom, ett eller 2 baderom med dusj, fullt utstyrt kjøkken i separate rom, eller integrert i stuen. Noen leiligheter er også i annen etasje. Hver leilighet har uteområde utstyrt med bord, stoler og parasoll. Barnesenger for babyer kan skaffes.

Det er 2 små hus på den øvre delen som ligger idyllisk til rett ved det flotte bassenget som også har jacuzzi. Disse er meget smakfullt og lekkert innredet. De har antikke møbler, tregulv, 2 soverom, 2 baderom med dusj og steinvasker, kjøkken og uteplass med bord, stoler og parasoll. Det lille huset som ligger rett ved bassenget har også en stor veranda der man kan nyte utsikten over åsene i Toscana. Begge husene har peis, aircondition, tv og internett.

Det er mulig å leie sykler her, i tillegg arrangeres det ridning hvis ønskelig. Tennis og golfbane finnes i nærheten. Det gis rabatt på golfbanen.

Utleie: Lørdag til Lørdag.

Beliggenhet og avstander

  • Nærmeste middelalderby, Scarlino, 5 km
  • Pisa, 120 km
  • Firenze, 150 km
  • Follonica, Massa Marittima, Punta Ale, havnen i Puntone, 45 min med bil
  • Saturnia, 1 time med bil

Mer informasjon / Galleri

Eksteriør Eksteriør Interiør Interiør
Ta kontakt for å bestille

Bomuligheter

Antall tilknyttede hus: 2

Mat og Drikke

Egen restaurant: Ja
Egen bar: Ja
Tilbyr vinsmaking: Nei
Tilbyr matlagingskurs: Nei
Frokost: Ja

Fasiliteter

Internett: Ja, trådløst
Svømmebasseng: Ja
Parkering: Ja
Andre fasiliteter: Grillområde, lekeområde for barn, møterom, hage, TV, aircondition, kjøkken

Pris

Leiligheter: 800 - 1400€ per uke
Små hus: 1350 - 2000€ per uke

Egnet for

Alle og spesielt familier