Historisk hotell i Santa Maria di CastellabateHistorisk hotell i Santa Maria di CastellabateHistorisk hotell i Santa Maria di Castellabate

Historisk hotell i Santa Maria di Castellabate

Dette lille meget sjarmerende historiske hotellet ligger i Santa Maria di Castellabate på Cilentokysten. Fra hotellet kan man se Amalfikysten på klare dager. Et flott utgangspunkt for å besøke Capri med båt, Amalfikysten og også flere severdigheter som Pompeii og Paestum.

Dette lille elegante Boutique-hotellet ligger i en bygning fra 1700-tallet, et stenkast fra sjøen. I den originale delen av hotellet som er fra 1800-tallet finner man en meget hyggelig bar og her spiser man også frokost hvis man ikke heller ønsker å sitte ute for å nyte utsikten. Hotellet har 6 hyggelige dobbeltrom av varierende størrelse og standard, og alle har balkong med havutsikt, baderom med dusj og hårtørrer, lite kjøleskap og aircondition. Hotellet har privat parkering mot avgift på fra 6,- Euro per dag. Den flotte stranden ligger 50 meter unna og her leier man solstoler og parasoller mot avgift. Den lille hyggelige byen har mye å tilby av restauranter, barer og butikker.

Mer informasjon / Galleri

Hotellet Hotellet Rommene Rommene
Ta kontakt for å bestille

Bomuligheter

Totalt antall rom: 6
Antall suiter: 2

Mat og Drikke

Egen restaurant: Nei
Egen bar: Ja
Tilbyr vinsmaking: Nei
Tilbyr matlagingskurs: Nei
Frokost: Inkludert i romprisen

Fasiliteter

Internett: Ja, trådløst
Svømmebasseng: Nei
Parkering: Ja
Andre fasiliteter: Terasse, sykkelutleie, baderom, hårtørrer, TV, telefon, minibar, safe, balkong, aircondition

Pris

Standardrom: 100 - 150€ per natt
Superiorrom: 120 - 170€ per natt
Suite: 140 - 180€ per natt

Egnet for

Alle, men ikke bevegelseshemmede da det er trapper