Hotel PortovenereHotel PortovenereHotel PortovenereHotel PortovenereHotel PortovenereHotel PortovenereHotel PortovenereHotel PortovenereHotel Portovenere

Hotel Portovenere

Ferie i Romantiske omgivelser med pittoreske hus i alle farger ved sjøen er utsikten fra dette ærverdige historiske hotellet i vakre Portovenere. Hotellet er en historisk bygning, et kloster fra 1600 tallet som er nyrenovert. Det er 1 minutts gange til det historiske senter og til båten som går til de 5 kjente Cinque Terre byene.

Portovenere er et romantisk meget hyggelig sted med pittoreske hus i alle farger ved sjøen i gamle Portovenere. Nyt omgivelsene ved å bo i et nyrenovert hotel som er et gammelt kloster fra 1600 tallet. Det er 1 minutts gange til det historiske senter med mange restauranter på bryggekanten og inne i den vakre gamle byen. Det går båter til de kjente Cinque Terre byene rett utenfor hotellet mange ganger om dagen. Eller benytt alle turstier i området der man kan gå til alle byene og ta båt tilbake til Portovenere. Hotellet har 50 rom i ulike kategorier som Classic, Executive og Corner De Luxe rom + Juniorsuiter. Suitene har terrasse eller balkong med utsikt til den vakre havnen. De luxe rommene har også vakker utsikt til havnen og naboøya Palmeria.

Mer informasjon / Galleri

Eksteriør Eksteriør Interiør Interiør Rom Rom
Ta kontakt for å bestille

Bomuligheter

Totalt antall rom: 50
Antall suiter: 9

Mat og Drikke

Egen restaurant: Ja
Antall restauranter: 1
Egen bar: Ja
Antall barer: 1
Tilbyr vinsmaking: Ja
Tilbyr matlagingskurs: Ja
Frokost: Inkludert i romprisen

Fasiliteter

Internett: Ja, trådløst
Svømmebasseng: Nei
Parkering: Ja
Andre fasiliteter: Safe, minibar, tv, radio, telefon, aircondition, wifi, godt utstyrte baderom med hårtørrer, badekåpe og tøfler. Treningsrom, strandfasiliteter 15 minutter unna. Båtturer og gåturer kan arrangeres. Alle prisene inkluderer frokost.

Pris

Classic rom: Fra 260€ per natt
Executive rom: Fra 300€ per natt
Corner Delux rom: Fra 350€ per natt
Junior suite: Fra 500€ per natt

Egnet for

Alle