Masseria i Puglia

Masseria i Puglia
Masseria i Puglia
Masseria i Puglia
Masseria i Puglia
Masseria i Puglia
Masseria i Puglia
Masseria i Puglia
Masseria i Puglia
Masseria i Puglia
Masseria i Puglia

Vakker Masseria i Puglia i flotte omgivelser blant olivenlunder med vakre uteområder, restaurant og tilgang til privat strandområde som hører til stedet.

Vakker Masseria beliggende syd for Bari i regionen Puglia.

Besøk dette vakre historiske 5 stjerners hotellet – en vakker «Masseria» beliggende blant olivenlunder og vakker utsikt.

Her er vakkert basseng med solstoler, lekeplass for barn, restaurant med lokalt godt kjøkken i vakre omgivelser, bar, store uteområder der man kan nyte stillhet og vakre omgivelser.

Her er et spaanlegg med innendørs oppvarmet basseng og muligheter for mange ulike behandlinger mot avgift.

Stedet er også meget godt egnet til bryllup, jubileer og konferanser.

Om Masseria

Masseria er satt i en stor eiendom med utsikt over havet som dateres tilbake til XIV århundre. Omringet av olivenlunder mer enn 800 år gammel, mandeltrær og karobentrær, var dette tårnet en del av forsvarslinje mot de invaderende saracene; nå har stedet blitt restaurert til et 5-stjerners landsted.

På hovedgårdsplassen er det opprinnelige kapellet fra 1730, som fortsatt står. Kapellet ble brukt som et pilegrimsmerke for fiskerne som bor i den lille kystlandsbyen Savelletri. Ved siden av gårdsplassen finnes Ortus Conclusus, en stor grønnsakshage omgitt av befestede vegger der tidligere kalkstein ble hentet for å bygge Masseriaen. Man kan gå under kolonnen fult av lokale druer som modner seg i august og september, og se de geniale metoder for vanning lagd fra gamle brønner og kanaler ved hjelp av tyngdekraften.

På tårnets terrasse finner man det gamle duertårnet som ble brukt til å sende meldinger under krigen. I de store grottene er det den gamle olivenfabrikken, og fårkvarterene dateres tilbake til år 1000.

Hvordan komme hit?

For å komme til stedet må man kjøre bil eller eventuelt ta transfer fra flyplassen Bari eller Brindisi.

 

Aktiviteter

Bli med på hesteridning langs stranden, sykkeltur til nærliggende strender eller tur ut på landet for å besøke gårder med mozzarellaost. Besøk ulike vinkjellere, smak på lokale viner og bli med på matlagingskurs for å lære å lage lokal mat fra regionen.

Her er også flotte lokaler for å arrangere Drømmebryllup eller konferanser da stedet har plass til opptil 300 personer for bryllup, jubileer eller møter.

Det er daglig gratis transport til stedets «Beachclub» som ligger 4 km fra stedet ved havet som har egen privat strand, solstoler, restaurant og bar. Det er dagspris eller ukespass som kjøpes på stedet. Her er også volleyballbane og miniklubb for barn.

 

Byer å besøke

Fasano, Ostoni, Barokkbyen Lecce, Alberobella med sine trullihus, Matera, Monopoli og Poignano med vakker utsikt mot havet.

 

Flyplasser

Nærmeste flyplasser er Bari og Brindsi.
Brindisi flyplass: – 50 Km
Bari flyplas: – 65 Km

 

Prisene

Prisene er per rom per natt for 2 personer inkludert frokostbuffet.

Ta kontakt for å bestille

Pris

Dobbeltrom classic: Fra 380€ per natt
DeLuxe rom: Fra 450€ per natt

Bomuligheter

Totalt antall rom: 43

Mat og Drikke

Egen restaurant: Ja
Egen bar: Ja
Tilbyr vinsmaking: Ja
Tilbyr matlagingskurs: Ja
Frokost: Inkludert i romprisen

Fasiliteter

Internett: Ja, trådløst
Møterom: Ja
Svømmebasseng: Ja
Antall svømmebasseng: yes
Golfbaner 18 hulls: Ja - 1,5 km fra stedet + mange i regionen
Spasenter: Ja
Sykkelutleie: Ja
Parkering: Inkludert i prisen
Andre fasiliteter: Barnevennlig - familierom og lekeplass for barn, hesteridning og biljardrom tilgjengelige. Spasenter Aveda med mange type ulike behandlinger som kan bestilles mot avgift. Bassengbar. TV, DVD og CD spiller, aircondition, internet - wifi, hårtørrer. Utleie av sykler, treningssenter og golfbane.

Egnet for

Alle