Hotell i MontaioneHotell i MontaioneHotell i MontaioneHotell i MontaioneHotell i MontaioneHotell i MontaioneHotell i MontaioneHotell i Montaione

Hotell i Montaione

Dette flotte historiske 4-stjerners hotellet er fra 1600-tallet og ligger i den gamle middelalderbyen Montaione med smale brostensgater og gamle hyggelige torg. Stedet ligger på grensen mellom provinsene Firenze, Pisa og Siena. På en klar dag kan man se kysten herfra.

Området er spekket med kultur og små middelalderbyer som bør besøkes, blant annet San Giminiano, Volterra og Certaldo Alto.

Det finnes 27 rom og 7 suiter som enten har utsikt mot den italienske hagen med basseng, eller mot det toscanske landskap.

Alle rom er nyrenovert og har aircondition, baderom med dusj eller badekar, tv, safe, minibar og internett-tilgang. Det er også en ny fløy med moderne design.

Det er et flott svømmebasseng med bassengbar, en amerikansk bar i hotellet og et hyggelig bibliotek. Det er også en konferanseavdeling med plass til 85 personer.

I kjelleren er det også en vinbar som ligger i en gammel original vinkjeller. Her organiseres vinsmaking ved forhåndsbestilling.Det er også en god restaurant med et godt toscansk kjøkken.

Bli også med på “Truffelhunting” i skogen for å finne hvite trøfler om høsten. Denne totimers turen foregår i nærområdet, og man har med en ekspert.

Beliggenheter og avstander

  • 18-hulls golfbane, 10km
  • Pisa, 40km
  • Firenze, 50km

Mer informasjon / Galleri

Eksteriør Eksteriør Interiør Interiør Rommene Rommene
Ta kontakt for å bestille

Bomuligheter

Totalt antall rom: 47
Antall suiter: 7
Maskimalt tillatt antall personer: 75

Mat og Drikke

Egen restaurant: Ja
Egen bar: Ja
Tilbyr vinsmaking: Ja
Tilbyr matlagingskurs: Ja
Frokost: Inkludert i romprisen

Fasiliteter

Internett: Ja
Svømmebasseng: Ja
Antall svømmebasseng: yes
Parkering: Ja
Andre fasiliteter: Baderom, hårtørrer, TV med sky-channel, telefon, aircondition,safe, minibar, aircondition, hesteridning

Pris

: Fra
Superiorrom: 180 - 200€ per natt
Junior-suiter: Fra 250€ per natt

Egnet for

Alle, også for brylluper og konferanser