Hotell i San Marco di CastellabateHotell i San Marco di CastellabateHotell i San Marco di Castellabate

Hotell i San Marco di Castellabate

Bo på et hyggelig og barnevennlig  4 stjerners hotel som  ligger på den vakre Cilentokysten ca 2 timer syd for Napoli i den sjarmerende italienske fiskelandsbyen San Marco, som har flere restauranter og barer.

Severdigheter som er i nærheten er den vakre middelalderbyen Castellabate som ligger på en høyde rett bak bostedet. Paestum, greske templer, Amalfikysten, Positano og Capri kan lett nås herfra med enten bil eller båt.  Hotellet har en privat strand med solstoler og parasoller og havet har et  krystallklart badevann. Stedet har 54 flotte dobbelt og familierom  pluss 42 suiter.

Rommene og suitene  leies ut per natt.  Alle rom og suiter  har egen balkong eller terrasse med havutsikt, aircondition, minibar, tv, telefon, safe, fine bad og noen har jacuzzi.

Interiøret er i  italiensk hyggelig stil med en spesiell arkitektur og spesiell atmosfære. I 1. etasje  er det resepsjon, restaurant, pianobar, basseng, bar og utgang til den flotte stranden.  Alle rommene har et lite minikjøkken, 1 soverom og 1 stue med sofa eller senger i tillegg til  bad med dusj, aircondition,tv, telefon og hyggelig terrasse med havutsikt til det krystallklare vannet.

Området har flotte strender og har fått Blue Flag for sitt rene og klare badevann.

Hotellet er meget barnevennlig, har 2 basseng hvorav det ene er barnebasseng med sklie. Hotellet  ligger på stranden og 2 solstoler og 1 parasoll inngår i prisen for 2 personer. Rett utenfor hotellet finner man tennisbane og den hyggelige havnen i San Marco der det er mye liv, og også muligheter for båtturer, blant annet til Capri.

Det er gåavstand (ca 100 meter) til den lille byen som har flere butikker, restauranter og barer.

Det er en kort kjøretur opp til middelalderbyen Castellabate som absolutt må besøkes og som har flere flotte restauranter. På hotellet serveres frokost og lunsjbuffet i tillegg til servert middag. Kjøp av klubbkort ved ankomst er obligatorisk fra 20/6 til 5/9. Prisen er 35,- Euro per person og dette inkluderer ulike arrangementer som miniclub, kveldsunderholdning og sportsaktiviteter. Barn under 2 år er gratis. Det er et meget flott nytt spa-anlegg som kan tilby alle slags behandlinger, som inkluderer flotte basseng. Her er det en aldersgrense på 14 år.

Beliggenhet og avstander

  • Togstasjon Agropoli, 14 km
  • Napoli flyplass, 140 km
  • Roma, 320 km
Ta kontakt for å bestille

Bomuligheter

Totalt antall rom: 78
Antall suiter: 24
Maskimalt tillatt antall personer: 56 dobbeltrom

Mat og Drikke

Egen restaurant: Ja
Egen bar: Ja
Tilbyr vinsmaking: Nei
Tilbyr matlagingskurs: Nei
Frokost: Ja

Fasiliteter

Internett: Ja, trådløst
Svømmebasseng: Ja
Parkering: Ja
Andre fasiliteter: Barnebasseng, miniklubb, møterom, tennisbane, spa, sykkelutleie, show, pianobar

Pris

Dobbeltrom: 132 - 174€ per natt
Junior suite, 2 til 4 personer: 156 - 192€ per natt
Familierom, 2 til 5 personer: 174 - 210€ per natt

Egnet for

Alle, Familier, Vennegrupper, Par