BryllupBryllupBryllupBryllupBryllupBryllup

Bryllup

Å arrangere bryllup i Italia, enten på en vingård eller et historisk hotell, er en opplevelse for livet. Vakre og historiske bygninger i et vakkert landskap vil gjøre en slik feiring til noe helt spesielt. Lokale bryllupsplanleggere er med på å gjøre bryllupet fullkomment etter brudeparets ønsker og behov.
Bryllup kan arrangeres de fleste steder, så det er bare å ta kontakt.
Innta festmiddagen på vingården i romantiske omgivelser.

Jeg arrangerer små eller store brylluper som gir minneverdige dager sammen med familie og venner. Hvert Bryllup er personlig med vielse i en olivenlund, i en vinkjeller, i en vakker hage på et slott, i en kirke eller ute på vinmarken.

Jeg hjelper til å planlegge hele bryllupet i detalj og kan hjelpe dere å velge det perfekte sted for seremonien. Opplev Italia arrangerer all overnatting for gjestene og kan også tilrettelegge utflukter og aktiviteter under oppholdet.

Les mer informasjon om bryllupsreiser.

Ta kontakt for å bestille

Bryllup på Spahotell Piemonte

Relais Sant’Uffizio Wellness & Spa hotel i Piemonte. Stedet ligger I vakker natur på en høyde ved Asti Monferrato. Dette elegante Spa hotellet har bygninger tilbake til 1600 tallet og har blitt renovert I tidsriktig stil til et lekkert 4 stjerners hotell med et stort moderne Spaanlegg med vakker utsikt over grønne åser.

Vingårdsopplevelser

Opplev Italia kan tilby opplevelser tilpasset din smak og ditt ønske. Vi har skreddersydd noen opplevelser du kan bestille og benytte for en fullverdig smak av Italia. Les videre om noen av våre luksuriøse vingårder.