Luksuscruise

Luksuscruise
Luksuscruise
Luksuscruise
Luksuscruise
Luksuscruise
Luksuscruise
Luksuscruise
Luksuscruise
Luksuscruise
Luksuscruise

Opplev et luksuscruise med det italienske rederiet Silversea. Opplev en ny destinasjon hver dag uten å måtte pakke kofferten. Reis på cruise med små skip med høy grad av personlig service. Å reise med et lite cruiseskip betyr at båten også kommer inn i små havner i forhold til store cruiseskip.

Båtene har et meget godt utvalg av restauranter i tillegg til en Relais & Châteaux-gourmetrestaurant. Silversea er også det eneste cruiseselskapet som har butler-serive.

Rederiet har 7 flotte skip med plass fra 100 til 540 gjester om bord. Silversea har cruise på alle hav. Alle lugarene har status som suiter med butlerservice, og de fleste har balkong. Servicen om bord er enestående. All mat og drikke er også inkludert i prisen. Her er det ca en ansatt per passasjer så man kan ikke be om bedre service.

Restaurantene på skipene er av meget høy kvalitet. Man kan velge mellom 3 forskjellige restauranter der alle har ulik meny. Betaler man et lite tillegg i prisen kan man spise i gourmetrestauranten «Le Champagne» som er av «Relais & Chateaux»-kvalitet. Ta kontakt ved behov for mer informasjon eller tilbud om en cruiseferie.

Prisen inkluderer all mat, drikke, butlerservice og tips.

Ta kontakt for å bestille

Pris

Cruise: Fra 4000NOK per person per natt

Bomuligheter

Antall suiter: 132 - 540

Mat og Drikke

Egen restaurant: Ja
Egen bar: Ja
Tilbyr vinsmaking: Ja
Tilbyr matlagingskurs: Ja
Frokost: Ja

Fasiliteter

Internett: Ja, trådløst
Svømmebasseng: Ja
Parkering: Nei
Andre fasiliteter: Casino, butikk ombord, spa, jacuzzi, flotte baderom, minibar, tv, radio, morgenkåpe og tøfler. Alle lugarer har egen Butler.

Egnet for

Alle voksne