Romantisk hotell i Aruba

Romantisk hotell i Aruba
Romantisk hotell i Aruba
Romantisk hotell i Aruba
Romantisk hotell i Aruba
Romantisk hotell i Aruba
Romantisk hotell i Aruba
Romantisk hotell i Aruba

Reis til Aruba som er en romantisk øy i Caribbean i De Nederlandske Antiller. Dette boutique–hotellet ligger som i en oase på den hvite sandstranden Eagle Beach. Hotellet er kun for kun voksne er perfekt for bryllupsreisende og par på jakt etter romantikk og avslappning.

Solstoler og parasoller ligger spredt rundt hotellet og her føler man stillhet og luksus med det azurblå klare havet så langt øyet kan se. Stedet har både restaurant beliggende rett på stranden og en bar der man kan få drinker hele dagen og kose seg på stranden. Her er det også Happy Hour hver ettermiddag. Solnedgangen herfra bør oppleves.
 Frokosten inntas på den fantastisk hyggelige restauranten der man sitter ett stenkast fra sjøen. Ønsker noen heller å spise inne kan man velge dette og bli servert frokost i lukseriøse omgivelser.

Det er også et trimrom i tillegg til et spa med velvære og de beste behandlinger. Det tilbys hotellrom i ulike kategorier. Alle priser er inkludert den flotte frokostbuffeten.

Det går lokalbuss flere ganger om dagen inn til Oranjestad som tar ca 10 minutter som har mange restauranter og barer, flotte butikker, torg, havn og marked flere dager i uken. Eller reis på utflukt med båt eller buss for å oppdage Arubas hemmeligheter.

Ta kontakt for å bestille

Pris

Dobbeltrom: 448 - 560USD per natt

Bomuligheter

Totalt antall rom: 104
Antall suiter: 24

Mat og Drikke

Egen restaurant: Ja
Egen bar: Ja
Tilbyr vinsmaking: Nei
Tilbyr matlagingskurs: Nei
Frokost: Inkludert i romprisen

Fasiliteter

Internett: Ja, trådløst
Svømmebasseng: Ja
Parkering: Ja
Andre fasiliteter: Trimrom, butikk, avis på rommet, velkomstdrink, aircondition, spa og velværeavdeling

Egnet for

Brudepar, venner, jubilanter