Vingård ved CortonaVingård ved CortonaVingård ved CortonaVingård ved CortonaVingård ved CortonaVingård ved CortonaVingård ved CortonaVingård ved CortonaVingård ved CortonaVingård ved CortonaVingård ved CortonaVingård ved Cortona

Vingård ved Cortona

Opplev en førsteklasses vingård fra 1700-tallet som produserer vin av høy kvalitet og som ligger i naturskjønne omgivelser ved Cortona i hjertet av syd-Toscana. Dette stedet er en kombinasjon av et elegant hotell og en vingård med et meget bra kjøkken og her er det en  restaurant med Michelin-stjerne. Å innta et måltid ute på den fantastisk hyggelige terrassen må oppleves.

Her finnes toscansk sjarme, elegante innredede rom og klassisk eleganse. Et moderne og flott spa med alle fasiliteter må også oppleves.

Restaurant

Restauranten, med Michelin-stjerne, som ligger på den store terrassen må besøkes. Her inntas gourmet-måltid i romantiske og flotte omgivelser med en fantastisk utsikt mot Cortona. Terrassen er åpen fra mai til september. Utover dette benyttes innendørs lokaler med hyggelig og romantisk atmosfære. Kjøkkenet er toscansk, men restauranten tilbyr i tillegg et bredt utvalg av italienske viner.

Her arrangeres også kokkekurs i toscansk matlagning der det brukes ferske grønnsaker og gårdens produkter. Gjestene er med og lager all maten fra grunnen og etter endt kurs inntas maten  i hyggelige omgivelser. Kurset kan tas en dag, eller over flere dager dersom interessen for matlaging er stor.

 

Ta kontakt for å bestille

Bomuligheter

Totalt antall rom: 22
Antall suiter: 8
Antall tilknyttede hus: 4
Maskimalt tillatt antall personer: 75

Mat og Drikke

Egen restaurant: Ja
Egen bar: Nei
Tilbyr vinsmaking: Ja
Tilbyr matlagingskurs: Ja
Frokost: Inkludert i romprisen

Fasiliteter

Internett: Ja, trådløst
Svømmebasseng: Ja
Parkering: Ja
Andre fasiliteter: Spa med alle fasiliteter, aircondition, safe, sykler til utlån, hesteridning, vandreturer, piknik, badekåper og tøfler

Pris

Rom: 330 - 440€ per natt
Suiter: Fra 550€ per natt

Egnet for

Alle