Vingård ved Greve i ChiantiVingård ved Greve i ChiantiVingård ved Greve i Chianti

Vingård ved Greve i Chianti

Besøk et vakkert  vinslott i en renessanse-villa  beliggende 5 km fra vinbyen Greve i Chianti.

Gården er opprinnelig fra 1400-tallet, og det har vært kjente familieeiere her fra 1600-tallet. Vinslottet tilbyr vinsmaking og kurs i italiensk kokekunst, og det dyrkes både vindruer og oliven på stedet.

Her produseres også den kjente vinen Chianti Classico og Chianti Classico Riserva, dessertvinen Vinsanto og Grappa. Druen her er Sangiovese.

Det er en hyggelig lunsj-restaurant på vingården  med vakker utsikt mot vinranker og oliventrær.  Stedet serverer lette lunsj-retter og god vin. I tillegg kan stedet leies til spesialarrangementer og brylluper. Flere ganger i høysesongen  åpner lunsjrestauranten for middag til gjester på vingården, og da serveres retter fra det toscanske kjøkken.

Oppholdsrommene på hele vingården er nydelig innredet med antikke møbler. Det er også på dagtid satt frem  kaffe og te og  snacks som er til alle gjester og som er inkludert i romprisen.

Rommene, suitene og leilighetene ligger i 3 forskjellige bygninger. De  er elegante  og lekkert innredet i ulik og genuin stil. Alle rom har flotte baderom, dusj eller jacuzzi, hårtørrer, minibar, tv, telefon og aircondition. Leilighetene har et minikjøkken og noen av dem har en liten uteplass.

På området finnes 2 flotte basseng der man kan nyte flotte bygninger og  den vakre naturen. Her finnes også jacuzzi, velværesenter med tilbud av mange ulike behandliger, tennisbane, trimrom, lekeplass for barn, biljard og bordtennisbord, gratis utlån av noen  sykler, hesteridning og vandringer i naturen i området. En av Toscanas beste golfbaner ligger 20 km unna.

Å arrangere bryllup på dette stedet er en opplevelse med nydelige omgivelser og erfarne bryllupsarrangører.

Vin og middelalderbyer som bør besøkes og som ligger i umiddelbar nærhet er: Panzano i Chianti, Radda i Chianti, Castellina i Chianti og Gaiole i Chianti. Den hyggelige byen Lamole som ligger ca 10 km fra bostedet kan tilby flere gode restauranter i tillegg til at det er en fantastisk flott utsikt herfra.

Beliggenhet og avstander

  • Golfbane, 20 km
  • Firenze, 1 time med bil
  • Pisa, 2 timer med bil
Ta kontakt for å bestille

Bomuligheter

Totalt antall rom: 26
Antall suiter: 4

Mat og Drikke

Egen restaurant: Ja
Egen bar: Ja
Tilbyr vinsmaking: Ja
Tilbyr matlagingskurs: Ja
Frokost: Ja

Fasiliteter

Internett: Ja
Svømmebasseng: Nei
Parkering: Ja
Andre fasiliteter: Hage, møterom, tennisbane, jacuzzi, velværesenter, trimrom, lekeplass for barn, biljard og bordtennisbord, gratis utlån av sykler

Pris

Dobbeltrom: 150 - 200€ per natt
Juniorsuiter: Fra 230€ per natt
Cottage: 220 - 275€ per natt
Suiter: 250 - 450€ per natt
Leiligheter: 170 - 275€ per natt

Egnet for

Alle, bedrifter, familier, brylluper, vennegrupper