Feriesteder

En liten leilighet, et eget feriehus, et standard hotell eller et gammelt, klassisk herskapshus som rommer historie og eleganse?

Opplev Italia kan tilby de fleste antall personer og ønsker et perfekt feriested i Italia.

_DSC3941

Historiske hoteller

Italiensk historie rommer verdenshendelser og personer. Gjør selve oppholdsstedet til en historisk opplevelse og bo i elegante omgivelser slik historiske personer har gjort før deg i gamle, bevarte slott, herskapshus og historiske hoteller.

493a9022

Villa i Italia

Opplev Italia tilbyr feriehus og villaer til ferie i Italia. Det er plass til mellom 2-20 personer, og du kan her oppleve vin- og olivenoljeproduksjon på nært hold, eller ta en rundtur i vinkjellerne.

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Ferieleiligheter i Italia

Nyt livet i hagen ved svømmebassenget mellom vinranker, oliven og frukttrær, mens du forsyner deg godt av lokalprodusert mat og vin. Se vår portefølje av ferieleiligheter i Italia under.

AbbadiaSanGiorgio_04

Borg og Kloster

Opplev stillheten og luksusen av å bo i et gammelt kloster i Moneglia eller Sicilia. Nydelige frokostbuffeter, klassiske musikkopplevelser og vinsmaking i omgivelser som innbyr livsro og sjelefred.

D4637

Hotell i Italia

Velg mellom sjarmerende og hyggelige leilighetshoteller som egner seg bra for familier eller personlige og særegne håndplukkede hoteller i kjente vindistrikter rundt Firenze, Siena, Genova, Roma og i det kjente Chianti området med alle de gode vinene og de flotte vingårdene.