Feriesteder

En liten leilighet, et eget feriehus, et standard hotell eller et gammelt, klassisk herskapshus som rommer historie og eleganse? Opplev Italia kan tilby de fleste antall personer og ønsker et perfekt feriested i Italia.

Historiske hoteller

Historiske hoteller

Italiensk historie rommer verdenshendelser og personer. Gjør selve oppholdsstedet til en historisk opplevelse og bo i elegante omgivelser slik historiske personer har gjort før deg i gamle, bevarte slott, herskapshus og historiske hoteller.

Les mer om Historiske hoteller →

Villa i Italia

Villa i Italia

Opplev Italia tilbyr feriehus og villaer til ferie i Italia. Det er plass til mellom 2-20 personer, og du kan her oppleve vin- og olivenoljeproduksjon på nært hold, eller ta en rundtur i vinkjellerne.

Les mer om Villa i Italia →

Ferieleiligheter i Italia

Ferieleiligheter i Italia

Nyt livet i hagen ved svømmebassenget mellom vinranker, oliven og frukttrær, mens du forsyner deg godt av lokalprodusert mat og vin. Se vår portefølje av ferieleiligheter i Italia under.

Les mer om Ferieleiligheter i Italia →

Borg og Kloster

Borg og Kloster

Opplev stillheten og luksusen av å bo i et gammelt kloster i Moneglia eller Sicilia. Nydelige frokostbuffeter, klassiske musikkopplevelser og vinsmaking i omgivelser som innbyr livsro og sjelefred.

Les mer om Borg og Kloster →

Hotell i Italia

Hotell i Italia

Velg mellom sjarmerende og hyggelige leilighetshoteller som egner seg bra for familier eller personlige og særegne håndplukkede hoteller i kjente vindistrikter rundt Firenze, Siena, Genova, Roma og i det kjente Chianti området med alle de gode vinene og de flotte vingårdene.

Les mer om Hotell i Italia →

Nettside av GP Marked 2023 © Opplev Italia