Slott ved Sellano

Slott ved Sellano
Slott ved Sellano
Slott ved Sellano
Slott ved Sellano
Slott ved Sellano

Slottet fra 1200 tallet  ligger i en liten vakker og rolig middelalderby i vakre Umbria. Her bor gjestene på et vakkert restaurert 4-stjerners luksusslott som ligger på en høyde med vakker utsikt. Stedet er ideelt for noen dagers landsbyliv. Slottet ligger vakkert til i grønne omgivelser i området «Sellano»

Stedet ble forlatt for noen tiår siden av innbyggerne på grunn av etterkrigstidenes migrasjon mot byer. Den lille middelalderbyen har fått nytt liv gjennom en eksepsjonell restaurering og er nå et lekkert «Relais».

Innenfor bymurene har de originale landsbyhusene i det vakre området der slottet ligger blitt forvandlet til 20 lekre suiter som alle har soverom, baderom og oppholdsrom og som er av ulik størrelse som passer for fra 2 til 6 personer.

 

På det vakre slottet finnes historisk sjarm, lukseriøs innkvartering og meget god service slik at stedet er det perfekte reisemål for de som søker en unik og minneverdig ferie i Italias vakre Umbria-region. Stedet har en meget bra restaurant med tradisjonell mat fra Umbria laget med lokale råvarer samt et utvalg av regionale gode viner. Her finnes i tillegg en café og en vinbar.

 

Området er perfekt for fotturer, ridning, rafting, hanggliding men også for å besøke de berømte små landsbyene i området for å smake på gode viner og spise gode matretter.

 

Siden 2012, fra mai til oktober hvert år har «Slottet» vært vertskap for en  viktig begivenhet kalt «Un Castello all ́Orizzonte» med konserter og teater med nasjonale og internasjonale artister. Disse holdes i stedets vakre lille kirke i slottet.

Gjestene kan nyte den vakre utsikten over det omkringliggende landskapet fra eiendommens utendørsbasseng og terrasse. Her finnes solstoler og parasoller ved rosehagen. Her finnes også en liten butikk med lokale varer.

 

Personalet på bostedet ønsker å gi gjestene en lukseriøs og unik ferieopplevelse enten de ønsker å slappe av i rolige og vakre omgivelser eller utforske regionens rike kultur og historie.

Stedet egner seg for alle men også for bryllup, jubileer, venneturer, firmaturer og events.

Nærmeste flyplass er Roma, Fiumcino flyplass som ligger 170 km unna, ca 2 timer med bil

Eller Firenze, Peretoia flyplass som ligger 215 km unna, ca 3 timer med bil.

Steder å besøke i Umbria

Slottet ligger i Umbria i nærheten av følgende små steder som er verd et besøk:

Cerreto di Spoleto, Norcia, Caso, Asera, Pupaggi, Meggiano, Campello, Antikkmarket i Sellano og Castel San Felice

Ta kontakt for å bestille

Pris

Dobbeltrom - 2 personer: Fra 350€ per natt
Suite - inntil 6 personer: Fra 530€ per natt

Bomuligheter

Antall suiter: 20
Maskimalt tillatt antall personer: 40

Mat og Drikke

Egen restaurant: Ja
Antall restauranter: 1
Egen bar: Ja
Tilbyr vinsmaking: Ja
Tilbyr matlagingskurs: Ja
Frokost: Inkludert i romprisen

Fasiliteter

Internett: Ja
Svømmebasseng: Ja
Spasenter: Ja
Sykkelutleie: Stedet kan være behjelpelige med å leie sykler til gjester
Parkering: Ja

Egnet for

Alle