Skiferie i Italia og Frankrike

Reis på ski eller fjellturer til de Italienske eller Franske alper. Her er høye flotte fjell og fantastiske forhold for skikjøring enten på slalomski, randoneeski, løssnøkjøring eller på langrennsski.

Sommeren er også et bra tidspunkt å reise på da det er flotte muligheter for fjellturer med gode turstier i spennende terreng. Man overnatter nede i dalen i hyggelige alpebyer eller på lokale fjellhytter både sommer og vinter.

Blir man lei av skikjøring kan det anbefales å nyte atsmosfæren i de hyggelige små alpelandsbyene. I vår portefølje finnes en liste over skisteder i Alpene for de som ønsker en fantastisk skiferie i Italia eller Frankrike.

 

Skiferie i Corvara – 4 stjerners hotell

Skiferie i Corvara – 4 stjerners hotell

Legg skiferien eller fjellturen til vakre Corvara i Dolomittene på grensen mellom Østerrike og Italia. Stedet er omgitt av høye fjell og et vakkert fjellandskap. Opplev flotte og hyggelige omgivelser på det familiedrevne hotellet til Costafamiliien midt i den lille sjarmerende byen Corvara.

Les mer om Skiferie i Corvara – 4 stjerners hotell →

Skiferie i Courmayeur

Skiferie i Courmayeur

Skiferie i Courmayeur i Valle d'Aosta kan tilby både bra skikjøring og shoppingmuligheter i en sjarmerende hyggelig liten by, i tillegg til flere hyggelige restauranter og after-ski barer. Dette flotte skistedet ligger ved foten av det kjente fjellmassivet «Mont Blanc». Courmayeur er en vakker gammel by som ligger 1224 meter over havet.

Les mer om Skiferie i Courmayeur →

Skiferie i Madonna di Campiglio

Skiferie i Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio er et italiensk vintersportssted i Trentino, 30 kilometer nordvest for Trento og 60 km øst for Gardasjøen. Stedet ligger 1524 meter over havet og ved foten av Brentamassivet i Dolomittene er blant de eksklusive skistedene i Italia. Bakkene her er mange og varierte og det er også et eldorado for løssnøkjøring. Her kjører man på ski opp til en høyde på 3000 meter.

Les mer om Skiferie i Madonna di Campiglio →

Skiferie i Cortina

Skiferie i Cortina

Cortina i Dolomittene ligger idyllisk til med høye fjelltopper på alle kanter, 1224 meter over havet. Cortina er en liten sjarmerende by som arrangerte OL i 1956. Gågaten har mange lekre butikker, afterski barer og restauranter. Hotellet ligger midt i det hyggelige sentrum av byen og et stenkast fra gondolen som bringer skientusiaster til flotte fjell og bakker i alle vanskelighetsgrader.

Les mer om Skiferie i Cortina →

Ferie i La Clusaz

Ferie i La Clusaz

Legg ferien til La Clusaz som ligger i hjertet av Aravisfjellene. Her får man en drømmeferie i et lekkert hus med sjel og sjarm, luksus og beste comfort. Møblene i huset er flotte antikke tremøbler. Chalethuset er totalrenovert i ren alpestil og er opprinnelig fra 1903.

Les mer om Ferie i La Clusaz →

Nettside av GP Media 2019 © Opplev Italia