Villa i Italia

Opplev Italia tilbyr feriehus og villaer til din ferie i Italia.

Villaene er av ulik størrelse og har plass til max 20 personer. Her kan man oppleve vin og olivenoljeproduksjon på nært hold.

493a9022

Villa ved Bolsenasjøen syd i Toscana

Idyllisk beliggende Villa i Tuscia, sydlige Toscana til leie for til sammen maximum 12 personer. Her er nydelig utsikt og flotte omgivelser. Sjarmerende og lekkert hus med eget svømmebasseng.

firenze_slide1

Villa på vingård ved Firenze

Casa del Mugnaio, «Møllerens hus», er et toscansk feriehus fra 1940 som er inngjerdet med egen hage og basseng. Huset er på 170 kvm i italiensk stil, og ble restaurert i 2003. Villaen ligger 550 meter fra hovedhuset på vingården ved Montefiesole.

villa view 1,6 mega copia

Villa ved Sant Albino

Dette er et familiedrevet feriehus på landet, restaurert i toscansk stil med tradisjonelle antikviteter og all comfort. Huset ligger kun noen hundre meter fra det lille tettstedet Sant Albino, som ligger i Syd-Toscana, og kun 5 minutter unna den kjente vinbyen Montepulciano. Her er det nydelig utsikt over toscansk landskap, og huset ligger omringet av sypresstrær og vindruer.

apparita foto1

Villa i Val D´Orcia

Idyllisk steinhus fra 1800-tallet som er renovert og passer for 2 eller 3 familier med plass til opp mot 17 personer. 
Dette feriehuset ligger på en høyde rett utenfor den lille pittoresk byen Montichiello i Orciadalen i Toscana. Nærmeste kjente renessanseby er Pienza som ligger 10 kilometer unna. Til nærmeste lille middelalderby, Montichello, er det 900 meter og gåavstand. Her finnes matbutikk og flere gode restauranter.