Feriehus i Italia

Opplev Italia tilbyr feriehus og villaer til ferie i Italia. Det er plass til mellom 2-20 personer, og du kan her oppleve vin- og olivenoljeproduksjon på nært hold, eller ta en rundtur i vinkjellerne.

Villa il Guilione ved Trevinano

Villa il Guilione ved Trevinano

Idyllisk beliggende Villa i Tuscia, sydlige Toscana til leie for til sammen maximum  12 personer. Her er nydelig utsikt og flotte omgivelser.  Sjarmerende og lekkert hus med eget svømmebasseng.

Les mer om Villa il Guilione ved Trevinano →

Feriehus på vingård ved Firenze

Feriehus på vingård ved Firenze

Casa del Mugnaio, "Møllerens hus", er et toscansk feriehus fra 1940 som er inngjerdet med egen hage og basseng. Huset er på 170 kvm i italiensk stil, og ble restaurert i 2003. Villaen ligger 550 meter fra hovedhuset på vingården ved Montefiesole.

Les mer om Feriehus på vingård ved Firenze →

Feriehus ved Montepulciano

Feriehus ved Montepulciano

Dette er en villa beliggende i et meget kjent vinområde i Italia, som er kjent for sin vin, historiske bygninger og kirker. Feriehuset er nylig restaurert og ligger med nydelig utsikt over det vakre landskap rundt det kjente Montepulciano.

Les mer om Feriehus ved Montepulciano →

Feriehus ved Sant Albino

Feriehus ved Sant Albino

Dette er et familiedrevet feriehus på landet, restaurert i toscansk stil med tradisjonelle antikviteter og all comfort. Huset ligger kun noen hundre meter fra det lille tettstedet Sant Albino, som ligger i Syd-Toscana, og kun 5 minutter unna den kjente vinbyen Montepulciano. Her er det nydelig utsikt over toscansk landskap, og huset ligger omringet av sypresstrær og vindruer.

Les mer om Feriehus ved Sant Albino →

Feriehus i Val D´Orcia

Feriehus i Val D´Orcia

Idyllisk steinhus fra 1800-tallet som er renovert og passer for 2 eller 3 familier med plass til opp mot 17 personer. 
Dette feriehuset ligger på en høyde rett utenfor den lille pittoresk byen Montichiello i Orciadalen i Toscana. Nærmeste kjente renessanseby er Pienza som ligger 10 kilometer unna. Til nærmeste lille middelalderby, Montichello, er det 900 meter og gåavstand. Her finnes matbutikk og flere gode restauranter.

Les mer om Feriehus i Val D´Orcia →

Nettside av GP Marked 2022 © Opplev Italia