Opplevelser

Opplev Italia kan tilby opplevelser tilpasset din smak og ditt ønske. Vi har skreddersydd noen opplevelser du kan bestille og benytte for en fullverdig smak av Italia.

Vintur i Toscana

Vintur i Toscana

Bli med på en 3 dagers vintur på en økologisk vingård i vinområdet Rufina. Vingården ligger i flotte omgivelser 20 km øst for Firenze. Alle bor på vingården i enkelt eller dobbeltrom med bad. Vinturen arrangeres av vingårdens erfarne eiere.

Se flere bilder fra Vintur i Toscana →

Yoga på vingård

Yoga på vingård

Bli med på en 3 dagers yoga, mat og vintur på en økologisk vingård i området Rufina i Toscana. Vingården ligger i flotte omgivelser 20 km øst for Firenze. Alle deltagerne bor på vingården i et eget hus med hotelrom som ligger idyllisk til blant vinrankene. Turen arrangeres av vingårdens eiere med en erfaren yogainstruktør.

Se flere bilder fra Yoga på vingård →

Jubileum

Jubileum

Reis til Italia og arranger feiring av runde dager og jubileer med venner, jobb eller lignende til noen av de lekre og sjarmerende bostedene i Italia.

Se flere bilder fra Jubileum →

Bryllup

Bryllup

Å arrangere bryllup i Italia, enten på en vingård eller et historisk hotell, er en opplevelse for livet. Vakre og historiske bygninger i et vakkert landskap vil gjøre en slik feiring til noe helt spesielt. Lokale bryllupsplanleggere er med på å gjøre bryllupet fullkomment etter brudeparets ønsker og behov.

Se flere bilder fra Bryllup →

Vinsmaking

Vinsmaking

Flere av vingårdene arrangerer «Rundtur på eiendommen med vinsmaking og gjerne smak av lokale produkter». Noen av vingårdene driver økologisk produksjon. På vinsmakingen besøkes vinkjellere der man blant eikefat får guidet vinsmaking av premierte viner fra stedet.

Se flere bilder fra Vinsmaking →

Firmaturer

Firmaturer

Turer til Italia og Toscana egner seg meget godt for bedriftsarrangementer. Opplev Italia hjelper til med å legge opp skreddersydde turer etter bedriftens ønsker og behov. Lei et toscansk hus som i dag er et lite hotell og opplev luksustilværelse med dine ansatte i vakre omgivelser. Flere av bostedene har velutstyrte møterom for små og store grupper. Opplev Italia kan også legge opp interessante utflukter med transport.

Se flere bilder fra Firmaturer →

Rundreiser

Rundreiser

Opplev deler av Italia ved å leie bil og bo på ulike steder i forskjellige regioner. Opplev Italia hjelper deg gjerne med å foreslå rundreiser rundt i Toscana, Liguria, Umbria, Syd-Italia, Sicilia og Sardinia.

Se flere bilder fra Rundreiser →

Matlagingskurs

Matlagingskurs

Lær italiensk kokekunst sammen med italienere på matlagingskurs, som arrangeres på flere vingårder. Man bruker mye av gårdens lokale produkter, der man henter råvarer i åkeren. Disse brukes til å lage en treretters lunsjmeny, alt fra hjemmelaget pasta til hovedretter og dessert som for eksempel tiramisu eller panacotta. Maten som lages spises etterpå med smak av lokale viner fra stedet.

Se flere bilder fra Matlagingskurs →

Nettside av ODIN MEDIA 2017 © Opplev Italia