Leilighet på vingård ved Firenze

Leilighet på vingård ved Firenze
Leilighet på vingård ved Firenze
Leilighet på vingård ved Firenze
Leilighet på vingård ved Firenze
Leilighet på vingård ved Firenze
Leilighet på vingård ved Firenze

Bo i leilighet på en vingård med oliventrær og vindruer som nærmeste  nabo. Her er 5 ulike leiligheter å velge mellom. Disse ligger 250 meter nedenfor hovedbygget på vingården der det er resepsjon, basseng, bar og frokostrom. Vis a vis leilighetene ligger stedets «botega».

 

Leilighetene som hører til dette huset heter Monterifrassine.

Leilighetene har fra 2 til 4 soverom og opptil 2 bad med dusj. Det finnes sovesofa med plass til eventuelt 2 barn i hver leilighet. Svømmebassenget på Vingården kan benyttes av alle gjester. Alle leilighetene har felles hyggelig uteområde med grill og solstoler. Lelighetene leies ut fra lørdag til lørdag.

Leilighet Ciliegiolo: 
Denne er på 45 kvm  og er over 2 plan. Den kan kobles med leilighet Canaiolo og Malvasia. I 1. etasje er det 1 stue med sovesofa, kjøkkenhjørne, tv, peis og baderom med dusj. I 2. etasje er det et hyggelig soverom med dobbeltseng. Denne leiligheten passer for 2 til 4 personer.

Leilighet Canaiolo: Denne er på 45 kvm, ligger I 2. etasje  og inneholder 1 soverom med dobbeltseng, 1 baderom med dusj og 1 stue med sovesofa for evt 2 personer, kjøkkenhjørne, spisebord, tv og peis. Denne leiligheten passer for 2 til 4 personer.

Leilighet Trebbiano: Denne er på 45 kvm og har ingen trapper og passer utmerket for bevegelseshemmede og små barn. Den inneholder: 1 soverom med dobbeltseng, 1 baderom med dusj, en stue med sovesofa, kjøkkenhjørne, spisebord, tv og peis. Denne leiligheten passer for 2 til 4 personer.

Leilighet Sangiovese: Denne leiligheten er på 70 kvm og ligger i 2. Etasje. Den inneholder: 2 doble soverom, 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkle senger, 1 baderom med dusj, 1 stue med dobbel sovesofa, kjøkkenhjørne, tv og peis. Denne leiligheten passer for 4 til 6 personer.

Leilighet Malvasia: Denne leiligheten er på 100 kvm og ligger i 3 etasjer.
Den har en egen inngang og kan hvis ønskelig kobles med Ciliegiolo og Canaiolo.
1. etasje: Stue med kjøkkenhjørne, tv og en stor hyggelig peis.
2. etasje: 1 soverom med dobbeltseng eller 2 enkle senger  i tillegg til en dobbel sovesofa og 2 baderom med dusj.
3. etasje: 1 soverom med dobbeltseng i tillegg til en dobbel sovesofa. Denne leiligheten passer for inntil 8 personer.

Øvre del: Det er 2 innganger i dette huset med egne uteplasser to steder, men som alle gjestene i huset må dele.

 

Casanova 1:

Her er det 2 hotelrom i annen etasje og 1 Suite i 1. etasje med stue med peis, baderom med dusj og 1 dobbelt soverom med himmelseng. Borgo Casanova har aircondition.

Her kan også kjøkkenet åpnes som er meget  godt utstyrt og har spisebord for 4 personer mot tillegg i prisen. Direkte utgang herfra til den hyggelige uteplassen med utsikt mot vinranker og vingården.

 

Casanova 2:

Her er det totalt 4  nyoppussede hyggelige dobbeltrom med baderom hvorav 3 av dem ligger i annen etasje. I 1. etasje er det et hyggelig oppholdsrom som alle gjester kan bruke + 1 hyggelig dobbeltrom også med dusj.

Hvis noen ønsker å leie hele denne delen av huset er dette mulig og da har man en hyggelig spisestue med plass til 8 personer, stue med peis og et meget godt utstyrt kjøkken og uteplass. Borgo Casanova har aircondition.

Parkering finnes også for disse leilighetene på stedet.

Les mer om vingården

Ta kontakt for å bestille

Pris

Leilighet Ciliegolo mm: 1078 - 1232€ per uke
Leilighet Sangiovese: 1400 - 1540€ per uke
Leilighet Malvasia: 1680 - 1820€ per uke
Casanova 1: 2730 - 2870€ per uke
Casanova 2: 3430 - 3675€ per uke
Borgo Casanova: 5985 - 6160€ per uke

Bomuligheter

Antall tilknyttede leiligheter: 5

Mat og Drikke

Egen restaurant: Ja
Egen bar: Nei
Tilbyr vinsmaking: Nei
Tilbyr matlagingskurs: Nei
Frokost: Ja

Fasiliteter

Internett: Ja
Svømmebasseng: Ja
Parkering: Ja
Andre fasiliteter: Uteplass, grill, baderom, Kjøleskap, ovn, vifte i taket, tv, kjøkkenutstyr, sengetøy, håndklær og bassenghåndkle

Egnet for

Alle