Ferieleiligheter i Italia

Nyt livet i hagen ved svømmebassenget mellom vinranker, oliven og frukttrær, mens du forsyner deg godt av lokalprodusert mat og vin. Se vår portefølje av ferieleiligheter i Italia under.

Leiligheter ved Proceno

Leiligheter ved Proceno

Slott fra 1200 tallet som i dag er i en genuin stil fra samme årstall. Familieeiet i alle generasjoner. Hele området rundt Proceno er omgitt av etruske middelalder og renessansemonumenter som viser at dette stedet er av original karakter. Borgen har en original hengebro i tillegg til et museum som absolutt må besøkes. Her arrangeres også musikkfester og konserter flere ganger i året.

Les mer om Leiligheter ved Proceno →

Leilighet ved Montepulciano

Leilighet ved Montepulciano

Opplev en fantastisk flott landlig toscansk herregård beliggende på en liten høyde i det fascinerende toscanske landskapet i området Val di Chiana, noen få kilometer fra Montepulciano og Cortona. Stedet består av to bygninger med ni flotte leiligheter i varierende størrelse som passer for to til åtte personer.

Les mer om Leilighet ved Montepulciano →

Leilighet i Santa Maria di Castellabate

Leilighet i Santa Maria di Castellabate

Lei en leilighet i et historisk hus med suiter og leiligheter i den hyggelige lille fiskelandsbyen Santa Maria di Castellabate på Cilentokysten. Her er det azurblått hav og de har også Blue flag for sitt rene vann.

Les mer om Leilighet i Santa Maria di Castellabate →

Leiligheter i Bettolle

Leiligheter i Bettolle

Nyt livet i hagen ved svømmebassenget mellom vinranker, oliven og frukttrær. Stedet er en gammel nedlagt nyrenovert vingård i et typisk toscansk murhus. Her er 3 hyggelige leiligheter av variabel størrelse, et stort svømmebasseng og en stor hage.

Les mer om Leiligheter i Bettolle →

Leilighet i Greve i Chianti

Leilighet i Greve i Chianti

Føl deg velkommen i en toscansk pittoresk leilighet beliggende omgitt av en grønn slette med lavendel og blomster duftende av rosmarin, og med en fantastisk utsikt over vinranker og oliventrær i det kjente vindistriktet ved Greve i Chianti. Her er et meget hyggelig steinhus med 3 leiligheter med felles basseng.

Les mer om Leilighet i Greve i Chianti →

Leilighet ved vingård ved Firenze

Leilighet ved vingård ved Firenze

Bo i leilighet på en vingård med oliventrær og vindruer som nærmeste  nabo. Her er 5 ulike leiligheter å velge mellom. Disse ligger 250 meter nedenfor hovedbygget på vingården der det er resepsjon, basseng, bar og frokostrom. Vis a vis leilighetene er også stedets restaurant.

Les mer om Leilighet ved vingård ved Firenze →

Leilighet i Scarlino

Leilighet i Scarlino

Dette feriestedet er som et lite gods i en oase av stillhet omgitt av grøntområder og dufter av den toscanske Maremma. Ikke langt fra kysten er det et kupert terreng over store områder med skog og olivenlunder og med flott utsikt over Follonice og det toscanske landskap.

Les mer om Leilighet i Scarlino →

Nettside av GP Media 2018 © Opplev Italia