Ferieleiligheter i Italia

Nyt livet i hagen ved svømmebassenget mellom vinranker, oliven og frukttrær, mens du forsyner deg godt av lokalprodusert mat og vin.

Se vår portefølje av ferieleiligheter i Italia under.

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Leiligheter ved Proceno

Slott fra 1200 tallet som i dag er i en genuin stil fra samme årstall. Familieeiet i alle generasjoner. Hele området rundt Proceno er omgitt av etruske middelalder og renessansemonumenter som viser at dette stedet er av original karakter. Borgen har en original hengebro i tillegg til et museum som absolutt må besøkes. Her arrangeres også musikkfester og konserter flere ganger i året.

DSC_5380

Leilighet ved Montepulciano

Opplev en fantastisk flott landlig toscansk herregård beliggende på en liten høyde i det fascinerende toscanske landskapet i området Val di Chiana, noen få kilometer fra Montepulciano og Cortona. Stedet består av to bygninger med ni flotte leiligheter i varierende størrelse som passer for to til åtte personer.

DCIM100MEDIADJI_0557.JPG

Leilighet Croce di Febo ved Montepulciano

Leilighet for opptil 4 personer i vakre omgivelser. Lei en flott leilighet beliggende i hjertet av Toscana mellom middelalderbyene Montepulciano, Montalcino og Siena. Den lekre leiligheten er på 220 kvm med en privat hage og uteplass med bord og stoler.

FLAVACCHIO2 (1)

Leilighet ved vingård ved Firenze

Bo i leilighet på en vingård med oliventrær og vindruer som nærmeste nabo. Her er 5 ulike leiligheter å velge mellom. Disse ligger 250 meter nedenfor hovedbygget på vingården der det er resepsjon, basseng, bar og frokostrom. Vis a vis leilighetene er også stedets restaurant.