Ferieleiligheter i Italia

Nyt livet i hagen ved svømmebassenget mellom vinranker, oliven og frukttrær, mens du forsyner deg godt av lokalprodusert mat og vin. Se vår portefølje av ferieleiligheter i Italia under.

Leiligheter ved Proceno

Leiligheter ved Proceno

Slott fra 1200 tallet som i dag er i en genuin stil fra samme årstall. Familieeiet i alle generasjoner. Hele området rundt Proceno er omgitt av etruske middelalder og renessansemonumenter som viser at dette stedet er av original karakter. Borgen har en original hengebro i tillegg til et museum som absolutt må besøkes. Her arrangeres også musikkfester og konserter flere ganger i året.

Les mer om Leiligheter ved Proceno →

Leilighet ved Montepulciano

Leilighet ved Montepulciano

Opplev en fantastisk flott landlig toscansk herregård beliggende på en liten høyde i det fascinerende toscanske landskapet i området Val di Chiana, noen få kilometer fra Montepulciano og Cortona. Stedet består av to bygninger med ni flotte leiligheter i varierende størrelse som passer for to til åtte personer.

Les mer om Leilighet ved Montepulciano →

Leilighet ved vingård ved Firenze

Leilighet ved vingård ved Firenze

Bo i leilighet på en vingård med oliventrær og vindruer som nærmeste  nabo. Her er 5 ulike leiligheter å velge mellom. Disse ligger 250 meter nedenfor hovedbygget på vingården der det er resepsjon, basseng, bar og frokostrom. Vis a vis leilighetene er også stedets restaurant.

Les mer om Leilighet ved vingård ved Firenze →

Nettside av GP Marked 2023 © Opplev Italia