Vingårder

Opplev noen av Italias mest rustikke og sjarmerende vingårder i Piemonte, Chianti, Rufina  og på vingården ved Cortona, som har en egen Michelinrestaurant.

 

Gammel vingård ved Certaldo

Gammel vingård ved Certaldo

Gammel ekslusiv vingård med 4 hotellrom og 4 leiligheter

Stedet er en gammel vingård fra 1500 tallet som ble renovert I 2005 men bevart I original stil med hotelrom og leiligheter med vakker utsikt over det toscanske landskap.

Les mer om Gammel vingård ved Certaldo →

Vingård ved Firenze

Vingård ved Firenze

Opplev atmosfæren på den meget hyggelige  økologiske vingården i Rufinaområdet, på en høyde utenfor Firenze. Her er både hotellrom, leiligheter og et hus på den store eiendommen som hører til vingården.

Les mer om Vingård ved Firenze →

Vingård ved Cortona

Vingård ved Cortona

Opplev en førsteklasses vingård fra 1700-tallet som produserer vin av høy kvalitet og som ligger i naturskjønne omgivelser ved Cortona i hjertet av syd-Toscana. Dette stedet er en kombinasjon av et elegant hotell og en vingård med et meget bra kjøkken og her er det en  restaurant med Michelin-stjerne. Å innta et måltid ute på den fantastisk hyggelige terrassen må oppleves.

Les mer om Vingård ved Cortona →

Vingård ved Certaldo

Vingård ved Certaldo

Vingårdsferie i flotte omgivelser med  utsikt over det toscanske landskap i Val d’Elsa-området, som ligger mellom Firenze og Siena bør besøkes. Vingården er fra 1700 tallet. Her er vinranker, oliventrær og rader med cypresser. Vingården produserer vin, olivenolje og honning. Finn roen på dette flotte stedet, og opplev naturen på naturstier i området rundt vingården.

Les mer om Vingård ved Certaldo →

Vingård ved Montalcino – 5 stjerners hotell

Vingård ved Montalcino – 5 stjerners hotell

Vakker vingård med 5 stjerner og medlem i kjeden Relais & Chateaux siden 1991. Vingården ligger syd i Toscana kort avstand fra Montalcino. Besøk denne vakre vingården som tidligere har vært en borg. Stedet ble renovert på 1980 tallet og har vært restaurert mange ganger siden dette. Vingården ligger vakkert til midt blant vinranker og oliventrær.

Les mer om Vingård ved Montalcino – 5 stjerners hotell →

Vingård i Piemonte

Vingård i Piemonte

Besøk denne flotte vingården fra 1800-tallet som ligger i et vakkert område syd i Piemonte ved Gavi omringet av vinranker. Vingården ligger  kun 35 km fra Alessandria. Vinkjelleren på stedet  med et stort utvalg viner må besøkes.  Å delta på vinsmaking her er en stor opplevelse. Her kan brylluper eller møter arrangeres i helt spesielle omgivelser.

Les mer om Vingård i Piemonte →

Nettside av GP Marked 2022 © Opplev Italia