Vingårder

Opplev noen av Italias mest rustikke og sjarmerende vingårder i Piemonte, Chianti, Rufina  og på vingården ved Cortona, som har en egen Michelinrestaurant.

casa in biolago

Gammel vingård ved Certaldo

Gammel ekslusiv vingård med 4 hotellrom og 4 leiligheter

Stedet er en gammel vingård fra 1500 tallet som ble renovert I 2005 men bevart I original stil med hotelrom og leiligheter med vakker utsikt over det toscanske landskap.

vingard_firenze_slideshow_0

Vingård ved Firenze

Opplev atmosfæren på den meget hyggelige økologiske vingården i Rufinaområdet, på en høyde utenfor Firenze. Her er både hotellrom, leiligheter og et hus på den store eiendommen som hører til vingården.

vingard_cortona_slideshow_0

Vingård ved Cortona

Opplev en førsteklasses vingård fra 1700-tallet som produserer vin av høy kvalitet og som ligger i naturskjønne omgivelser ved Cortona i hjertet av syd-Toscana. Dette stedet er en kombinasjon av et elegant hotell og en vingård med et meget bra kjøkken og her er det en restaurant med Michelin-stjerne. Å innta et måltid ute på den fantastisk hyggelige terrassen må oppleves.

OSTERIA MEDICEA ESTERNO-cropped

Vingård ved Certaldo

Vingårdsferie i flotte omgivelser med utsikt over det toscanske landskap i Val d’Elsa-området, som ligger mellom Firenze og Siena bør besøkes. Vingården er fra 1700 tallet. Her er vinranker, oliventrær og rader med cypresser. Vingården produserer vin, olivenolje og honning. Finn roen på dette flotte stedet, og opplev naturen på naturstier i området rundt vingården.

Poggio Rosso (2)

Vingård ved Montalcino – 5 stjerners hotell

Vakker vingård med 5 stjerner og medlem i kjeden Relais & Chateaux siden 1991. Vingården ligger syd i Toscana i  kort avstand fra Montalcino. Besøk denne vakre vingården som tidligere har vært en borg. Stedet ble renovert på 1980 tallet og har vært restaurert mange ganger siden dette. Vingården ligger vakkert til blant vinranker og oliventrær.

hotel entrance

Vingård i Piemonte

Besøk denne flotte vingården fra 1800-tallet som ligger i et vakkert område syd i Piemonte ved Gavi omringet av vinranker. Vingården ligger  35 km fra Alessandria. Vinkjelleren på stedet må besøkes. Å delta på vinsmaking her er en stor opplevelse. Her kan brylluper eller møter arrangeres i helt spesielle omgivelser.