Leiligheter ved Proceno

Leiligheter ved Proceno
Leiligheter ved Proceno
Leiligheter ved Proceno
Leiligheter ved Proceno
Leiligheter ved Proceno
Leiligheter ved Proceno
Leiligheter ved Proceno
Leiligheter ved Proceno
Leiligheter ved Proceno
Leiligheter ved Proceno
Leiligheter ved Proceno
Leiligheter ved Proceno
Leiligheter ved Proceno

Slott fra 1200 tallet som i dag er i en genuin stil fra samme årstall. Familieeiet i alle generasjoner. Hele området rundt Proceno er omgitt av etruske middelalder og renessansemonumenter som viser at dette stedet er av original karakter. Borgen har en original hengebro i tillegg til et museum som absolutt må besøkes. Her arrangeres også musikkfester og konserter flere ganger i året.

Leiligheter beliggende i en fantastisk romantisk og meget hyggelig middelalderby som heter Proceno og som ligger I regionen Tuscia syd for Toscana I Val D´Orcia . Leilighetene ligger rett nedenfor den originale borgen i flotte omgivelser med en fantastisk utsikt over området rundt den lille landsbyen Proceno som har flere kirker, matvarebutikker, apotek, bar og restaurant. Her er 7 leiligheter fra 40 til 95 kvm som passer for fra 2 til max 5 personer i hver leilighet. Alle leilighetene har rustikk stil og er innredet med antikviteter og peis. De har soverom,baderom, minikjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, vask, brødrister og vannkoker. Det er et eget rom med stue i de største leilighetene. De største leilighetene har også oppredning for evt 2 personer i stuen. Noen av leilighetene har uteplass med utsikt over dalen og noen har uteplass inne i selve borgen. Det er et stort svømmebasseng med solstoler og parasoller nedenfor borgen som kan benyttes av alle gjester. Her er også en hyggelig og god restaurant og bar.

Steder å besøke: Acquapendente 10 km, Trevinano 15 km, Lago di Bolsena, Orvieto 25 km, Pienza 35 km,Siena 80 km Montalcino 68 km, Montepulciano 45 km, Sorano 30 km, Sovana 40 km og Pitigliano 40 km.

Spa 10 km unna er: San Casciano Dei Bagni.

Til Roma Fiumcino flyplass er det 185 km og det tar ca 2 timer med bil.

Til Firenze flyplass er det: 120 km

Ta kontakt for å bestille

Pris

Suiter for 2 personer: 105 - 115€ per natt
Suiter for 2-3 personer: 500 - 680€ per uke
Leiligheter for 2 personer: 115 - 135€ per natt
Leiligheter for 2 personer: 540 - 920€ per uke
Leilighet for 3 personer: 125 - 135€ per natt
Leilighet for 3 personer: 580 - 920€ per uke
Leilighet for 4 til 5 personer: 170 - 210€ per natt
Leilighet for 4 til 5 personer: 700 - 1360€ per uke

Bomuligheter

Totalt antall rom: 10
Antall suiter: 3

Mat og Drikke

Egen restaurant: Ja
Egen bar: Ja
Tilbyr vinsmaking: Ja
Tilbyr matlagingskurs: Ja
Frokost: Ja

Fasiliteter

Internett: Ja, trådløst
Møterom: Møterom for opptil 30 personer.
Svømmebasseng: Ja
Parkering: Ja
Andre fasiliteter: Godt utstyrte baderom, hårtørrer, safe. Slottet har 3 suiter i hovedbygg, 2 leiligheter egnet for 2 personer, 1 leilighet egnet for 3 personer, 2 leiligheter egnet for 4 personer og 2 leiligheter egnet for 5 personer. Frokost kan kjøpes. Ekstraseng koster: 15,- euro per natt. Bruk av peis koster ekstra. Parkering utenfor bymur.