Om Opplev Italia

Opplev Italia er et lite norskeiet byrå som ble etablert i 2004 under navnet «Norscana», eiet og drevet av Elisabeth Haslum.  Jeg har spesialisert meg på å finne unike bosteder på spennende steder, og har selv håndplukket og kvalitetssikret overnattingsstedene som jeg tilbyr. Gjestene kan derfor være trygge på at de får den kvalitet de forventer uten overraskelser.

Reisene skreddersys etter kundens spesielle ønsker enten det er til vingårder, historiske hoteller, klostre, leiligheter eller hus,

«Opplev Italia» kan arrangere turer for individuelle gjester, firmaer, brylluper, vinsmaking, innhøsting og vinproduksjon, matlagingskurs og kulturelle reiser.

Vil du ha hjelp til å finne ditt nye reisemål, så la deg inspirere på min nye nettside og ta kontakt med meg.

Om Elisabeth

Jeg har bred erfaring innen reiseliv og utleie av bygninger, og har drevet med dette hele mitt voksne liv. Jeg har 4 barn som nå alle er voksne. Å ha reist mye med barna har gitt meg et godt innblikk i hvilke behov barn har i ulike aldre.

Jeg har utdannelse innen reiseliv og har bred jobberfaring innen dette fra hotell- og restaurantbransjen. I tillegg har jeg  jobbet som guide i inn- og utland.