Historisk hotell ved Siena

Historisk hotell ved Siena
Historisk hotell ved Siena
Historisk hotell ved Siena
Historisk hotell ved Siena
Historisk hotell ved Siena
Historisk hotell ved Siena
Historisk hotell ved Siena

Nyt opphold på en praktfull gård fra 1800 tallet omgitt av landsbyer og slott, vinmarker og olivenlunder i Chianti Classico området i rolige omgivelser på et meget hyggelig familiedrevet sted som både har hotellrom og leiligheter.

 

Opplev roen og skjønnheten i det praktfulle panoramaet av Chianti Classico, 20 kilometer fra Siena, i en praktfull gård fra 1800-tallet omgitt av landsbyer og slott, vinmarker og olivenlunder. Gården som nå er blitt et hotell ligger i enden av en gammel landsby kaldt «Villa a Sesta», et pittoresk sentrum langs veien som fører til det historiske Castello di Brolio i hjertet av Chianti Classico og Black Rooster-områdene.

 

På hotellet finnes en god og hyggelig Restaurant som serverer typisk toskansk mat med en stor panoramaterrasse med utsikt over Chianti og Siena. Restauranten tilbyr full service inkludert brunsj, lunsj, aperitiv og middag. Her serveres toskanske pølser, fåremelksoster, bruschetta av alle slag, retter basert på fersk hjemmelaget pasta, hagegrønnsaker, grillet kjøtt som den typiske Bistecca alla fiorentina og Girarrosto, alt akkompagnertavgodevinerfra vinkjelleren som ikke bare kan nytes på stedet, men også kjøpes. Kjøkkenet har et spesielt fokus på glutenfrie produkter for cøliakere. Gjester kan informere stedet om deres allergier og intoleranser ved bestilling, for å lette anskaffelsen av produkter som er relevante for deres behov.

På stedets vinbar Enoteca kan gjester nyte og smake et bredt utvalg av lokale røde og hvite viner, prosecco, rosevin, vin santo, grappa og limoncello.

 

Det vakre stedet er et ideelt utgangspunkt for utallige utflukter: Chianti, Crete Senesi, kunstbyer som Siena, Firenze, & Arezzo, vakre slott som Brolio slott & Meleto slott er bare noen av de fantastiske stedene som preger regionen.

Nyt en fordypende opplevelse av avslapning, natur og smak i den toskanske landsbygden.

 

Informasjon om villaen:

Det er romslige dobbeltrom og leiligheter på stedet som alle er i forskjellig stil og atmosfære med utsikt over vinmarkene og olivenlundene i Chianti med eget bad, kjøleskap og aircondition. Noen av rommene og leilighetene har terrasse.

Gjestene har daglig adgang til de to utendørs panoramabassengene delt med andre gjester. Det er mulig å få eksklusiv adgang i 1 time per dag etter avtale, til ett av de tre velværeområdene: Relax Area/Spa med infinity-basseng med fossefall og jacuzzi boblebad, Wellness Island med den nyeste generasjon utendørs jacuzzi boblebad og Grotten (minimumsalder: 16 år) med finsk badstue eller biosauna, sansedusj og jacuzzi boblebad.

 

Hvordan komme hit:

Nærmeste flyplass er Firenze som ligger ca 100 km fra stedet.

Pisa flyplass ligger ca 145 km fra stedet.

 

Aktiviteter og avstand til steder å besøke:

Stedet kan være behjelpelig med å foreslå aktiviteter for sine gjester som utflukter til vakre middelalderbyer: Radda i Chianti som ligger 12 km unna
-Siena som ligger 14 km unna
-Castellina in Chianti ligger 25 km unna
-Castelnuovo Berardenga ligger 11 km unna
-Gaiole in Chianti ligger 8 km unna

Andre byer som også er verd besøk er:
-Casole d`Elsa, Volterra, San Gimignano og Monteriggioni

Ta kontakt for å bestille

Pris

Dobbeltrom: Per rom for 2 personer inkl. frokostbuffet: Fra 150,-€ per natt

Bomuligheter

Totalt antall rom: 9
Antall tilknyttede leiligheter: 13
Maskimalt tillatt antall personer: 60

Mat og Drikke

Egen restaurant: Ja
Egen bar: Ja
Tilbyr vinsmaking: Ja
Tilbyr matlagingskurs: Ja
Frokost: Inkludert i romprisen

Fasiliteter

Internett: Ja, trådløst
Svømmebasseng: Ja
Spasenter: Ja
Parkering: Ja
Andre fasiliteter: Villaen har både TV og aircondition som kan brukes av gjester. Villaen har også egne familierom. Stedet kan være behjelpelig med å leie sykler til gjester, og å arrangere aktiviteter slik som turer i området, hesteridning og yoga.

Egnet for

Alle, par, familier, venner, vingrupper, events, jubileer. Bryllup kan arrangeres i vakre omgivelser for maximum 80 gjester med minimum 3 netters overnatting