Reisemål

Opplev Italia formidler gode reiseopplevelser i Italia til et stort antall reisemål.

I vår portefølje finnes klassiske vingårder med bomuligheter, vinsmaking og prisbelønnede restauranter som lager mat med gårdens egenproduserte råvarer, bosteder og historiske hoteller som gamle slott og herskapshus som gjør selve oppholdsstedet til en opplevelse, gamle klostre som fortsatt står trofast oppreist med historisk gjenskinn, samt skisteder i Alpene for de som ønsker en fantastisk skiferie i Italia.

vingard_firenze_slideshow_0

Vingårder

Opplev noen av Italias mest rustikke og sjarmerende vingårder i Piemonte, Chianti, Rufina og på vingården ved Cortona, som har en egen Michelinrestaurant.

_DSC3941

Historiske hoteller

Italiensk historie rommer verdenshendelser og personer. Gjør selve oppholdsstedet til en historisk opplevelse og bo i elegante omgivelser slik historiske personer har gjort før deg i gamle bevarte slott og herskapshus.

hotel La Perla exterior winter13

Skiferie i Italia og Frankrike

Reis på ski eller fjellturer til de Italienske eller Franske alper. Her er høye flotte fjell og fantastiske forhold for skikjøring enten på slalomski, randoneeski, løssnøkjøring eller på langrennsski. Sommeren er også et bra tidspunkt å reise på da det er flotte muligheter for fjellturer med gode turstier i spennende terreng. Det anbefalles å overnatte nede i dalen i hyggelige alpebyer eller på lokale fjellhytter både sommer og vinter. Etter en lang dag i bakken anbefales å nyte atsmosfæren i de hyggelige små alpelandsbyene, eller benytte noen av bostedenes Spa avdeling.

aruba_beach_slide3

Bryllupsreiser

Opplev romantiske omgivelser på idylliske Aruba i Karibien, eller reis på opplevelsesrike cruise.