Reisemål

Opplev Italia formidler gode reiseopplevelser i Italia til et stort antall reisemål. I vår portefølje finnes klassiske vingårder med bomuligheter, vinsmaking og prisbelønnede restauranter som lager mat med gårdens egenproduserte råvarer, bosteder og historiske hoteller som gamle slott og herskapshus som gjør selve oppholdsstedet til en opplevelse, gamle klostre som fortsatt står trofast oppreist med historisk gjenskinn, samt skisteder i Alpene for de som ønsker en fantastisk skiferie i Italia.

Vingårder

Vingårder

Opplev noen av Italias mest rustikke og sjarmerende vingårder i Piemonte, Chianti, Rufina  og på vingården ved Cortona, som har en egen Michelinrestaurant.

Les mer om Vingårder →

Historiske hoteller

Historiske hoteller

Italiensk historie rommer verdenshendelser og personer. Gjør selve oppholdsstedet til en historisk opplevelse og bo i elegante omgivelser slik historiske personer har gjort før deg  i gamle bevarte slott og herskapshus.

Les mer om Historiske hoteller →

Skiferie i Italia og Frankrike

Skiferie i Italia og Frankrike

Reis på ski eller fjellturer til de Italienske eller Franske alper. Her er høye flotte fjell og fantastiske forhold for skikjøring enten på slalomski, randoneeski, løssnøkjøring eller på langrennsski. Sommeren er også et bra tidspunkt å reise på da det er flotte muligheter for fjellturer med gode turstier i spennende terreng. Det anbefalles å overnatte nede i dalen i hyggelige alpebyer eller på lokale fjellhytter både sommer og vinter. Etter en lang dag i bakken anbefales å nyte atsmosfæren i de hyggelige små alpelandsbyene, eller benytte noen av bostedenes Spa avdeling.  

Les mer om Skiferie i Italia og Frankrike →

Bryllupsreiser

Bryllupsreiser

Opplev romantiske omgivelser på idylliske Aruba i Karibien, eller reis på opplevelsesrike cruise.

Les mer om Bryllupsreiser →

Nettside av GP Marked 2023 © Opplev Italia