Reisemål

Opplev Italia formidler gode reiseopplevelser i Italia til et stort antall reisemål. I vår portefølje finnes klassiske vingårder med bomuligheter, vinsmaking og prisbelønnede restauranter som lager mat med gårdens egenproduserte råvarer, bosteder og historiske hoteller som gamle slott og herskapshus som gjør selve oppholdelsesstedet til en opplevelse, gamle klostre som fortsatt står trofast oppreist med historisk gjenskinn, samt skisteder i Alpene for de som ønsker en fantastisk skiferie i Italia.

Vingårder

Vingårder

Opplev noen av Italias mest rustikke og sjarmerende vingårder i Piemonte, Chianti, Rufina  og på vingården ved Cortona, som har en egen Michelinrestaurant.

Les mer om Vingårder →

Historiske hoteller

Historiske hoteller

Italiensk historie rommer verdenshendelser og personer. Gjør selve oppholdsstedet til en historisk opplevelse og bo i elegante omgivelser slik historiske personer har gjort før deg  i gamle bevarte slott og herskapshus.

Les mer om Historiske hoteller →

Luksuscruise

Luksuscruise

Opplev et luksuscruise med det italienske familieeide rederiet Silversea. Opplev en ny destinasjon hver dag uten å måtte pakke kofferten. Reis på cruise med små skip med høy grad av personlig service. Å reise med et lite cruiseskip betyr at båten også kommer inn i små havner i forhold til store cruiseskip.

Les mer om Luksuscruise →

Skiferie i Italia og Frankrike

Skiferie i Italia og Frankrike

Reis på ski eller fjellturer til de Italienske eller Franske alper. Her er høye flotte fjell og fantastiske forhold for skikjøring enten på slalomski, randoneeski, løssnøkjøring eller på langrennsski. Sommeren er også et bra tidspunkt å reise på da det er flotte muligheter for fjellturer med gode turstier i spennende terreng. Man overnatter nede i dalen i hyggelige alpebyer eller på lokale fjellhytter både sommer og vinter. Blir man lei av skikjøring kan det anbefales å nyte atsmosfæren i de hyggelige små alpelandsbyene. I vår portefølje finnes en liste over skisteder i Alpene for de som ønsker en fantastisk skiferie i Italia eller Frankrike.  

Les mer om Skiferie i Italia og Frankrike →

Bryllupsreiser

Bryllupsreiser

Opplev de romantiske omgivelsene i idylliske Aruba i Karibien, dra på fantastiske cruise, eller la deg friste av alpene i Frankrike.

Les mer om Bryllupsreiser →

Nettside av GP Media 2019 © Opplev Italia