Sardinia

Sardinia er Middelhavets nest største øy etter Sicilia og her er en lang kystlinje. Den regionale hovedstaden er Cagliari.

Øya består av 4 provinser. Cagliari, Oristano, Sassari og Nuoro. Her er fjellmassiv på opptil 1800 meter i tillegg til kystsletter.

Sardinia er nok mest kjent for sine lange hvite strender,krystallklare badevann, bortgjemte fjellandsbyer og småbyer der pastellfargede hus lener seg mot hverandre. Aktiviteter finnes det mange av og noen eksempler er sykling, snorkling og gode matopplevelser.

Det mest berømte og dyreste område på Sardinia er Costa Smeralda som ligger i nord. Den antikke byen Nora syd på Sardinia er øyas eldste. På nordspissen av Sardinia ligger La Gallura som har en praktfull granittkyst. Her i innlandet finnes en rekke forhistoriske ruiner.

13 ENTRANCE HOTEL VILLA DEL GOLFO HR_SAB8557

Hotell i Cannigione

Nyt late soldager på dette Boutique hotellet i hyggelig sardinsk stil litt utenfor den lille byen Cannigione, som har flere restauranter og barer i tillegg til noen butikker. Det er en spasertur på 15 minutter fra hotellet til Cannigione.

Infinity Pool - Gabbiano Azzurro Sardegna 5_stampa

Hotell ved Olbia

Legg ferien til det nyoppussede lekre familiedrevne 4 stjerners strandhotellet på nordvestkysten av Sardinia ved Olbia. Det er gangavstand til den nærmeste lille sjarmerende fiskelandsbyen Golfo Aranci som ligger 1 km fra hotellet.