Hotell i Italia

Velg mellom sjarmerende og hyggelige leilighetshoteller som egner seg bra for familier eller personlige og særegne håndplukkede hoteller i kjente vindistrikter rundt Firenze, Siena, Genova, Roma og i det kjente Chianti området med alle de gode vinene og de flotte vingårdene.

Lago Maggiore – Hotell ved Stresa

Lago Maggiore – Hotell ved Stresa

Opplev Italia tilbyr et elegant og lekkert 5 stjerners hotel beliggende i Nord Italia ved Stresa på Lago Maggiore 35 minutter med bil fra Milano Malpensa flyplass. Nyt stedets Gourmetrestaurant, Spa og flotte uteområde. Hotellet er med i kjeden "The leading Hotels of the World”. Her er meget elegante rom og supergod service.

Les mer om Lago Maggiore – Hotell ved Stresa →

Spa hotell ved Asti i Piemonte

Spa hotell ved Asti i Piemonte

Relais og Spa hotell i Piemonte.  Stedet ligger I vakker natur på en høyde ved Asti Monferrato. Dette elegante Spa hotellet har bygninger tilbake til 1600 tallet og har blitt renovert I tidsriktig stil til et lekkert 4 stjerners hotell med et stort moderne Spaanlegg med vakker utsikt over grønne åser. 

Les mer om Spa hotell ved Asti i Piemonte →

5 stjerners hotell i San Remo

5 stjerners hotell i San Remo

Royal Hotel San Remo

Vakkert 5 stjerners Leading Hotels of the World hotel i vakre San Remo ikke langt fra den franske grense beliggende på Blomsterkysten. Opplev sjarm og luksus og moderne comfort.

Les mer om 5 stjerners hotell i San Remo →

Hotell Siena

Hotell Siena

Besøk en idyllisk toscansk renovert eiendom med leiligheter og noen hotellrom 2 km utenfor Siena. Et hyggelig og sjarmerende bosted beliggende i grønne omgivelser med utsikt mot byen. Stedet er i autentisk rustikk stil. Dette er et naturskjønt område med store uteområder og stort svømmebasseng for alle gjester med saltvann. Her kan man slappe av etter å ha besøkt Siena med sine severdigheter som blant annet Piazza del  Campo.

Les mer om Hotell Siena →

Hotell i Camogli

Hotell i Camogli

Dette er et meget sjarmerende italiensk 4-stjerners hotel som ligger i den fantastisk sjarmerende fiskelandsbyen Camogli ved havet på Ligurekysten mellom Genova og Pisa. Her nytes utsikten fra hotellet til de vakre maleriske husene i alle farger.

Les mer om Hotell i Camogli →

Luksushotell på Elba

Luksushotell på Elba

Luksushotellet  har en flott beliggenhet ved sjøen og privat finkornet sandstrand omringet av grøntområder som har både tennisbaner og 9 hulls golfbane på området.  Start dagen med en stor rikholdig frokostbuffet servert i flotte omgivelser med nydelig utsikt over blått hav og hvit sandstrand.

Les mer om Luksushotell på Elba →

Hotell i Salo ved Gardasjøen

Hotell i Salo ved Gardasjøen

Romantisk familiedrevet boutiquehotell beliggende i vakre omgivelser ved romantiske Salo og Gardasjøen. Et utmerket hotell for å feire jubileer på, arrangere et romantisk bryllup i fantastisk flotte omgivelser, eller nyte en avslappende langweekend.

Les mer om Hotell i Salo ved Gardasjøen →

Hotell på Elba

Hotell på Elba

Nyt sol og strand på Elba. Flott og velholdt 4 stjerners hotell direkte på stranden med klart blått badevann. Både vår og høst kan sol og strand oppleves som norsk sommer på Elba.

Les mer om Hotell på Elba →

Hotell i Moneglia

Hotell i Moneglia

Reis til et sjarmerende typisk italiensk 3 stjerners hotell i den hyggelige byen Moneglia på Ligurekysten mellom Portofino og Cinque Terre-byene. Hotellet ligger i en skråning i grønne flotte omgivelser omgitt av vinranker kun 200 meter fra sjøen og togstasjonen. Moneglia er en liten by med flere restauranter, barer, butikker og en  flott sandstrand der man kan leie solstoler og parasoller.

Les mer om Hotell i Moneglia →

Hotell i Maremma ved Saturnia

Hotell i Maremma ved Saturnia

Dette er et sjarmerende romantisk hotell i en liten middelalderby i regionen Maremma syd i Toscana. Landsbyen der hotellet ligger heter Semproniano. Byen ligger ved Monte Amiata og 9 km fra Saturnia som er meget kjent for sine varme kilder og sunne bad som kan kurere hudproblemer, stiv nakke og lignende. Her er det mulighet for å besøke naturlig bad gratis, eller betale for bad og behandling på et stort spa-anlegg. Badene inneholder svovel, kalsium og magnesium.

Les mer om Hotell i Maremma ved Saturnia →

Hotell ved Firenze

Hotell ved Firenze

Ikke langt unna Firenze sentrum, ligger dette  5 stjerners hotellet i idylliske omgivelser på en eksklusiv landeiendom fra 1800-tallet. Føl luksusen av å bo herskapelig med frescoer i taket og terracotta på gulvene. I tillegg til å spise gode måltider i stedets gourmetrestaurant. Her er også en god vinkjeller med utsøkt vin fra det kjente vindistriktet Chianti.

Les mer om Hotell ved Firenze →

Hotell i Cannigione

Hotell i Cannigione

Nyt late soldager på dette Boutique hotellet i hyggelig sardinsk stil litt utenfor den lille byen Cannigione, som har flere restauranter og barer i tillegg til noen butikker. Det er en spasertur på 15 minutter fra hotellet til Cannigione. Her på hotellet lever man i luksus, bare ved frokosten står servitører å venter på å gi deg et hyggelig bord ute på terrassen der det er en fantastisk utsikt mot havet. Stedets flotte restaurant heter MiraLuna og de er spesielt kjent for Barbecueretter og også retter fra Middelhavet. Nyt en drink i stedets Lunge bar før eller etter maten. Nyt dagen ved stedets flotte saltvanns utendørsbassenget der det også er en bar som serverer drikke etter behov og småretter mot betaling. Bassenget er også oppvarmet i lavsesongen. Hele hotelområdet er omgitt av søyleganger og terrasser og tilbyr utsikt over havet eller hagen. Det tilbys ulike rom og suiter på hotellet som Charming sea view rom, Suite sea view rom og Superior Suite sea view rom med privat lite basseng. Alle rom og suiter er smakfullt innredet og har velutstyrte baderom, safe, minibar og balkong eller terrasse. Her tilbys trimrom og et innendørs oppvarmet  svømmebasseng i tillegg til et velværesenter med tilbud på ulike behandlinger. Her er også et biljardbord i tillegg til jacuzzi. Ønsker man å være ved sjøen tilbyr hotellet en eget område med en badeplass ca 150 meter fra hotellet på den andre siden av veien. Ønsker man å komme til en større sandstrand er det gratis "Shuttle" transport hit. Det heter: "BarcaBruciata". Stedet har også en restaurant ved sjøen som heter Cutter Lounge & Restaurant der det serveres lokale småretter og pizza og der man nyter stedets flotte utsikt og vakre omgivelser. Det kan arrangeres båttur med hotellets seilbåt, matlagingskurs og vinsmaking.  

Beliggenhet og avstander

Hotellet ligger 30 km nord for Olbia på nordøstkysten av Sardinia.  

Prisinformasjon

Prisene inkluderer frokostbuffet.

Les mer om Hotell i Cannigione →

Hotell ved Olbia

Hotell ved Olbia

Legg ferien til det nyoppussede lekre familiedrevne 4 stjerners strandhotellet på nordvestkysten av Sardinia ved Olbia. Det er gangavstand til den nærmeste lille sjarmerende fiskelandsbyen Golfo Aranci som ligger 1 km fra hotellet.

Les mer om Hotell ved Olbia →

Nettside av GP Marked 2023 © Opplev Italia