Hotell i Italia

Velg mellom sjarmerende og hyggelige leilighetshoteller som egner seg bra for familier eller personlige og særegne håndplukkede hoteller i kjente vindistrikter rundt Firenze, Siena, Genova, Roma og i det kjente Chianti området med alle de gode vinene og de flotte vingårdene.

Hotell i Venezia

Hotell i Venezia

Historisk 4 stjerners familiedrevet hotell nær Markusplassen senralt beliggende i Venezia. Ankomsten til hotellet er med båt direkte til hotelldøren eller med offentlig transport som ligger 250 meter unna. Hotellet har både restaurant og takterrasse med flott utsikt over hele Venezia. Frokosten serveres utendørs i sommerhalvåret. Hotellet egner seg for alle.

Les mer om Hotell i Venezia →

Lago Maggiore – Hotell ved Stresa

Lago Maggiore – Hotell ved Stresa

Opplev Italia tilbyr et elegant og lekkert 5 stjerners hotel beliggende i Nord Italia ved Stresa på Lago Maggiore 35 minutter med bil fra Milano Malpensa flyplass. Nyt stedets Gourmetrestaurant, Spa og flotte uteområde. Hotellet er med i kjeden "The leading Hotels of the World”. Her er meget elegante rom og supergod service.

Les mer om Lago Maggiore – Hotell ved Stresa →

Spa hotell ved Asti i Piemonte

Spa hotell ved Asti i Piemonte

Relais og Spa hotell i Piemonte.  Stedet ligger I vakker natur på en høyde ved Asti Monferrato. Dette elegante Spa hotellet har bygninger tilbake til 1600 tallet og har blitt renovert I tidsriktig stil til et lekkert 4 stjerners hotell med et stort moderne Spaanlegg med vakker utsikt over grønne åser. 

Les mer om Spa hotell ved Asti i Piemonte →

Hotell Siena

Hotell Siena

Besøk en idyllisk toscansk renovert eiendom med leiligheter og noen hotellrom 2 km utenfor Siena. Et hyggelig og sjarmerende bosted beliggende i grønne omgivelser med utsikt mot byen. Stedet er i autentisk rustikk stil. Dette er et naturskjønt område med store uteområder og stort svømmebasseng for alle gjester med saltvann. Her kan man slappe av etter å ha besøkt Siena med sine severdigheter som blant annet Piazza del  Campo.

Les mer om Hotell Siena →

Hotell i Camogli

Hotell i Camogli

Dette er et meget sjarmerende italiensk 4-stjerners hotel som ligger i den fantastisk sjarmerende fiskelandsbyen Camogli ved havet på Ligurekysten mellom Genova og Pisa. Her nytes utsikten fra hotellet til de vakre maleriske husene i alle farger.

Les mer om Hotell i Camogli →

Luksushotell på Elba

Luksushotell på Elba

Luksushotellet  har en flott beliggenhet ved sjøen og privat finkornet sandstrand omringet av grøntområder som har både tennisbaner og 9 hulls golfbane på området.  Start dagen med en stor rikholdig frokostbuffet servert i flotte omgivelser med nydelig utsikt over blått hav og hvit sandstrand.

Les mer om Luksushotell på Elba →

Hotell i Salo ved Gardasjøen

Hotell i Salo ved Gardasjøen

Romantisk familiedrevet boutiquehotell beliggende i vakre omgivelser ved romantiske Salo og Gardasjøen. Et utmerket hotell for å feire jubileer på, arrangere et romantisk bryllup i fantastisk flotte omgivelser, eller nyte en avslappende langweekend.

Les mer om Hotell i Salo ved Gardasjøen →

Hotell på Elba

Hotell på Elba

Nyt sol og strand på Elba. Flott og velholdt 4 stjerners hotell direkte på stranden med klart blått badevann. Både vår og høst kan sol og strand oppleves som norsk sommer på Elba.

Les mer om Hotell på Elba →

Hotell i Moneglia

Hotell i Moneglia

Reis til et sjarmerende typisk italiensk 3 stjerners hotell i den hyggelige byen Moneglia på Ligurekysten mellom Portofino og Cinque Terre-byene. Hotellet ligger i en skråning i grønne flotte omgivelser omgitt av vinranker kun 200 meter fra sjøen og togstasjonen. Moneglia er en liten by med flere restauranter, barer, butikker og en  flott sandstrand der man kan leie solstoler og parasoller.

Les mer om Hotell i Moneglia →

Hotell i Maremma ved Saturnia

Hotell i Maremma ved Saturnia

Dette er et sjarmerende romantisk hotell i en liten middelalderbyen Semproniano, som ligger i regionen Maremma. Byen ligger ved Monte Amiata og 9 km fra Saturnia som er meget kjent for sine varme kilder og sunne bad som kan kurere hudproblemer, stiv nakke og lignende. Her er det mulighet for å besøke naturlig bad gratis, eller betale for bad og behandling på et stort spa-anlegg. Badene inneholder svovel, kalsium og magnesium.

Les mer om Hotell i Maremma ved Saturnia →

Hotell i Montaione

Hotell i Montaione

Dette flotte historiske 4-stjerners hotellet er fra 1600-tallet og ligger i den gamle middelalderbyen Montaione med smale brostensgater og gamle hyggelige torg. Stedet ligger på grensen mellom provinsene Firenze, Pisa og Siena. På en klar dag kan man se kysten herfra.

Les mer om Hotell i Montaione →

Hotell ved Firenze

Hotell ved Firenze

Ikke langt unna Firenze sentrum, ligger dette  5 stjerners hotellet i idylliske omgivelser på en eksklusiv landeiendom fra 1800-tallet. Føl luksusen av å bo herskapelig med frescoer i taket og terracotta på gulvene. I tillegg til å spise gode måltider i stedets gourmetrestaurant. Her er også en god vinkjeller med utsøkt vin fra det kjente vindistriktet Chianti.

Les mer om Hotell ved Firenze →

Hotell i Cannigione

Hotell i Cannigione

Nyt late soldager på dette førsteklasses 4-stjerners hotellet i tradisjonell hyggelig sardinsk stil bare noen minutter unna den lille byen Cannigione, som har flere restauranter og barer i tillegg til noen butikker.

Les mer om Hotell i Cannigione →

Hotell ved Porto Cervo

Hotell ved Porto Cervo

Dette flotte hotellet har en spesiell arkitektur i lokal stein. Stedet har en fredelig og romantisk beliggenhet med en fantastisk flott utsikt over bukten Cala di Volpe, som også er et område med mye blomster og vegetasjon. Fra hotellet er det også utsikt mot det krystallklare blå havet og de flotte strendene.

Les mer om Hotell ved Porto Cervo →

Hotell ved Olbia

Hotell ved Olbia

Legg ferien til det nyoppussede lekre familiedrevne 4 stjerners strandhotellet på nordvestkysten av Sardinia ved Olbia. Det er gangavstand til den nærmeste lille sjarmerende fiskelandsbyen Golfo Aranci som ligger 1 km fra hotellet.

Les mer om Hotell ved Olbia →

Nettside av GP Media 2019 © Opplev Italia