Historiske hoteller

Italiensk historie rommer verdenshendelser og personer. Gjør selve oppholdsstedet til en historisk opplevelse og bo i elegante omgivelser slik historiske personer har gjort før deg i gamle, bevarte slott, herskapshus og historiske hoteller.

Historisk hotell i Chianti

Historisk hotell i Chianti

Reis og opplev et opphold på denne nydelige renessansevillaen som ligger 25 km fra Firenze i San Casciano Val di Pesa. Her er det sjel i veggene og hotellet med 22 flotte rom og suiter er meget hyggelige.

Les mer om Historisk hotell i Chianti →

Masseria i Puglia

Masseria i Puglia

Vakker Masseria i Puglia i flotte omgivelser blant olivenlunder med vakre uteområder, restaurant og tilgang til privat strandområde som hører til stedet.

Les mer om Masseria i Puglia →

Historisk hotell mellom Firenze og Arezzo

Historisk hotell mellom Firenze og Arezzo

Besøk dette Boutique-hotellet som ligger i Chianti-området mellom Firenze, Arezzo og Siena. Dette flotte historiske hotellet er fra 1700-tallet og renovert i tidsriktig stil, og er omgitt av oliventrær og vinranker med en flott utsikt over det toscanske landskap med blant annet kastanjetrær. Her er det også en kirke med muligheter for å arrangere romantiske brylluper.

Les mer om Historisk hotell mellom Firenze og Arezzo →

Historisk hotell i Norcia

Historisk hotell i Norcia

Bo i et elegant og moderne antikt palass i historiske Norcia i Umbria rett ved nasjonalparken Monti Sibillini.

Les mer om Historisk hotell i Norcia →

Historisk hotell i Bologna

Historisk hotell i Bologna

Besøk Bologna, universitetsbyen i Italia og hovedstaden i Emilia-Romagna som ligger ved foten av Appenninene. Byen har mye å by på av monumenter og byggverk som dokumenterer en over 2500 år lang historie. Byen var en mektig bystat gjennom hele middelalderen. Her er mange restauranter, butikker for handleglade og mange fine ”Piazzaer” for å kunne nyte omgivelsene.

Les mer om Historisk hotell i Bologna →

Historisk hotell i Pisciotta ved Palinuro

Historisk hotell i Pisciotta ved Palinuro

Dette er et romantisk hotell som ligger på en høyde i den lille middelalderbyen Pisciotta, ca 100 km syd for Napoli. Det historiske hotellet er et ombygget kloster fra 1300-tallet. Byen ligger omkranset av olivenlunder og sitrontrær og utsikten herfra over havet må oppleves. Noen få restauranter og barer ligger i byen, men ellers er det stillheten og utsikten som råder.

Les mer om Historisk hotell i Pisciotta ved Palinuro →

Masseria Cimino

Masseria Cimino

Sjarmerende Masseria i Puglia fra 1800 tallet beliggende idyllisk til mellom oliventrær og den kjente 18 hulls golfbanen San Domenico og havet. Stedet var tidligere en jordbrukseiendom, og er nå gjort om til et meget rustikt bosted med 15 flotte rom og suiter.

Les mer om Masseria Cimino →

Historisk hotell i Umbria

Historisk hotell i Umbria

Dette er et fantastisk flott slott fra 1100-tallet som ligger mellom dalene ved Gubbio, Assisi og Perugia. Dette er et sted som har vært påvirket av historiske hendelser. De siste hundre årene har den samme familien eid stedet og det er nå omgjort til et fantastisk hyggelig romantisk hotell på en høyde, med en storslagen utsikt over grønne daler.

Les mer om Historisk hotell i Umbria →

Historisk hotell i Pietrasanta

Historisk hotell i Pietrasanta

Dette er et meget sjarmerende lukseriøst 4 stjerners hotell i nærheten av Versiliakysten som er med i «Small Luxury Hotel»-kjeden. Det historiske hotellet er opprinnelig et palass fra 1700-tallet som ligger meget sentralt i den hyggelige kunstnerbyen Pietrasanta, som har en helt egen sjarm. Her er også mye italiensk kunst for de kunstinteresserte.

Les mer om Historisk hotell i Pietrasanta →

Nettside av GP Marked 2023 © Opplev Italia