Historiske hoteller

Italiensk historie rommer verdenshendelser og personer. Gjør selve oppholdsstedet til en historisk opplevelse og bo i elegante omgivelser slik historiske personer har gjort før deg i gamle, bevarte slott, herskapshus og historiske hoteller.

Historisk hotell i Chianti

Historisk hotell i Chianti

Reis og opplev et opphold på denne nydelige renessansevillaen som ligger 25 km fra Firenze i San Casciano Val di Pesa. Her er det sjel i veggene og hotellet med 22 flotte rom og suiter er meget hyggelige.

Les mer om Historisk hotell i Chianti →

Grand Hotel Portovenere

Grand Hotel Portovenere

Ferie i Romantiske omgivelser med pittoreske hus i alle farger ved sjøen er utsikten fra dette ærverdige historiske hotellet i vakre Portovenere. Hotellet er en historisk bygning, et kloster fra 1600 tallet som er nyrenovert. Det er 1 minutts gange til det historiske senter og til båten som går til de 5 kjente Cinque Terre byene.

Les mer om Grand Hotel Portovenere →

Vakkert Masseria – 5 stjerners hotell i Puglia

Vakkert Masseria – 5 stjerners hotell i Puglia

Vakker Masseria i Puglia i flotte omgivelser blant olivenlunder med vakre uteområder, restaurant og tilgang til privat strandområde som hører til stedet.

Les mer om Vakkert Masseria – 5 stjerners hotell i Puglia →

Historisk hotell ved Loro Ciuffenna

Historisk hotell ved Loro Ciuffenna

Besøk dette Boutique-hotellet som ligger i Chianti-området mellom Firenze, Arezzo og Siena. Dette flotte historiske hotellet er fra 1700-tallet og renovert i tidsriktig stil, og er omgitt av oliventrær og vinranker med en flott utsikt over det toscanske landskap med blant annet kastanjetrær. Her er det også en kirke med muligheter for å arrangere romantiske brylluper.

Les mer om Historisk hotell ved Loro Ciuffenna →

Historisk hotell i Norcia

Historisk hotell i Norcia

Bo i et elegant og moderne antikt palass i historiske Norcia i Umbria rett ved nasjonalparken Monti Sibillini.

Les mer om Historisk hotell i Norcia →

Historisk hotell i Bologna

Historisk hotell i Bologna

Besøk Bologna, universitetsbyen i Italia og hovedstaden i Emilia-Romagna som ligger ved foten av Appenninene. Byen har mye å by på av monumenter og byggverk som dokumenterer en over 2500 år lang historie. Byen var en mektig bystat gjennom hele middelalderen. Her er mange restauranter, butikker for handleglade og mange fine ”Piazzaer” for å kunne nyte omgivelsene.

Les mer om Historisk hotell i Bologna →

Historisk hotell i Pisciotta

Historisk hotell i Pisciotta

Dette er et romantisk hotell som ligger på en høyde i den lille middelalderbyen Pisciotta, ca 100 km syd for Napoli. Det historiske hotellet er et ombygget kloster fra 1300-tallet. Byen ligger omkranset av olivenlunder og sitrontrær og utsikten herfra over havet må oppleves. Noen få restauranter og barer ligger i byen, men ellers er det stillheten og utsikten som råder.

Les mer om Historisk hotell i Pisciotta →

Historisk hotell i Panzano

Historisk hotell i Panzano

Dette er et sjarmerende «Relais»-hotell med 4 stjerner som ligger landlig til, omgitt av oliventrær og vinranker. Kun 200 meter fra den lille sjarmerende middelalder-vinbyen Panzano, i det kjente Chianti vinområdet mellom Firenze og Siena.

Les mer om Historisk hotell i Panzano →

Historisk hotell i Santa Maria di Castellabate

Historisk hotell i Santa Maria di Castellabate

Dette lille meget sjarmerende historiske hotellet ligger i Santa Maria di Castellabate på Cilentokysten. Fra hotellet kan man se Amalfikysten på klare dager. Et flott utgangspunkt for å besøke Capri med båt, Amalfikysten og også flere severdigheter som Pompeii og Paestum.

Les mer om Historisk hotell i Santa Maria di Castellabate →

Historisk hotell i Umbria

Historisk hotell i Umbria

Dette er et fantastisk flott slott fra 1100-tallet som ligger mellom dalene ved Gubbio, Assisi og Perugia. Dette er et sted som har vært påvirket av historiske hendelser. De siste hundre årene har den samme familien eid stedet og det er nå omgjort til et fantastisk hyggelig romantisk hotell på en høyde, med en storslagen utsikt over grønne daler.

Les mer om Historisk hotell i Umbria →

Historisk hotell i Firenze

Historisk hotell i Firenze

Dette spesielle «Residens»-hotellet fra 1500-tallet med freskomalerier i taket, antikviteter og en sjarmerende liten hage der man kan innta en morgenkaffe og frokost om sommeren, er et lite sjarmerende hotell som ligger midt i det historiske sentrum i Firenze, med få minutters gange fra domkirken. Hotellet er renovert til et meget flott lukseriøst hotell.

Les mer om Historisk hotell i Firenze →

Historisk hotell i Pietrasanta

Historisk hotell i Pietrasanta

Dette er et meget sjarmerende lukseriøst 4 stjerners hotell i nærheten av Versiliakysten som er med i «Small Luxury Hotel»-kjeden. Det historiske hotellet er opprinnelig et palass fra 1700-tallet som ligger meget sentralt i den hyggelige kunstnerbyen Pietrasanta, som har en helt egen sjarm. Her er også mye italiensk kunst for de kunstinteresserte.

Les mer om Historisk hotell i Pietrasanta →

Historisk hotell i Marsala

Historisk hotell i Marsala

Besøk  det flotte historiske hotellet i den lille sjarmerende byen Marsala som ligger ca 15 km syd for Trapani på Sicilia. Her møter man mye historie i gatene og på Boutique-hotellet som ligger i en gammel flott bygning fra 1500-tallet, som var nyrenovert i 2005 og som ligger vis a vis et gammelt kloster.

Les mer om Historisk hotell i Marsala →

Slott ved Montalcino – 5 stjerners bosted

Slott ved Montalcino – 5 stjerners bosted

Opplev luksustilværelse i nydelige romantiske omgivelser på dette slottet som har en fantastisk beliggenhet på en topp med vakker utsikt over det toscanske landskap. Her er det romantiske omgivelser, avslappende atmosfære, gourmetmåltider og unike Thermal-basseng der man kan kose seg ute og inne og slappe av i timer og dager.

Les mer om Slott ved Montalcino – 5 stjerners bosted →

Nettside av GP Media 2019 © Opplev Italia