Toscana

Toscana er regionen mellom Nord og Sør Italia. Regionens hovedstad er Firenze og denne byen har flotte byggverk og mye kultur å tilby.

En av Firenzes høydepunkter er   Broen Ponte Vecchio fra Antikken med alle gullsmedbutikkene.  I tillegg har byen vakre kirker og bygninger.

Palazzo Pitti er Firenzes største palass. Regionen byr på mange kunstbyer og konserter med mer. Toscana er kjent for å ha noen av landets vakreste landskap. De toscanske øyene Elba og Giglio er også verd å besøke. Her er mye dyrket mark.

Distriktet Chianti produserer vin og olivenolje og her er mange store vingårder som ligger i områdene Rufina, Montalbano, Firenze, Pisa, Siena og Arezzos høyder.

herimtage.li.16-3171

5 stjerners hotell på Elba

Luksushotellet har en flott beliggenhet ved sjøen og privat finkornet sandstrand omringet av grøntområder som har både tennisbaner og 9 hulls golfbane på området. Start dagen med en stor rikholdig frokostbuffet servert i flotte omgivelser med nydelig utsikt over blått hav og hvit sandstrand.

HG_preview-cropped

4 stjerners hotell på Elba

Nyt sol og strand på Elba. Flott og velholdt 4 stjerners hotell direkte på stranden med klart blått badevann. Både vår og høst kan sol og strand oppleves som norsk sommer på Elba.

Sala Camino

4 stjerners boutique hotell i Firenze

Hotellet er en del av et restaurert vakkert 1800 talls palass som ligger i hjertet av det historiske sentrum av Firenze omgitt av vakre bygninger, kirker, historiske plasser og flotte gallerier som må besøkes. På hotellet er det intim atmosfære og man føler at man er i et florentinsk hjem.

img-63-max

Hotell ved Firenze

Ikke langt unna Firenze sentrum, ligger dette 5 stjerners hotellet i idylliske omgivelser på en eksklusiv landeiendom fra 1800-tallet. Føl luksusen av å bo herskapelig med frescoer i taket og terracotta på gulvene. I tillegg til å spise gode måltider i stedets gourmetrestaurant. Her er også en god vinkjeller med utsøkt vin fra det kjente vindistriktet Chianti.

493a9022

Villa ved Bolsenasjøen syd i Toscana

Idyllisk beliggende Villa i Tuscia, sydlige Toscana til leie for til sammen maximum 12 personer. Her er nydelig utsikt og flotte omgivelser. Sjarmerende og lekkert hus med eget svømmebasseng.

Autosave-File vom d-lab2/3 der AgfaPhoto GmbH

Leiligheter ved Proceno

Slott fra 1200 tallet som i dag er i en genuin stil fra samme årstall. Familieeiet i alle generasjoner. Hele området rundt Proceno er omgitt av etruske middelalder og renessansemonumenter som viser at dette stedet er av original karakter. Borgen har en original hengebro i tillegg til et museum som absolutt må besøkes. Her arrangeres også musikkfester og konserter flere ganger i året.

giardino 2

Historisk hotell i Chianti

Reis og opplev et opphold på denne nydelige renessansevillaen som ligger 25 km fra Firenze i San Casciano Val di Pesa. Her er det sjel i veggene og hotellet med 22 flotte rom og suiter er meget hyggelige.

casa in biolago

Gammel vingård ved Certaldo

Gammel ekslusiv vingård med 4 hotellrom og 4 leiligheter

Stedet er en gammel vingård fra 1500 tallet som ble renovert I 2005 men bevart I original stil med hotelrom og leiligheter med vakker utsikt over det toscanske landskap.

firenze_slide1

Villa på vingård ved Firenze

Casa del Mugnaio, «Møllerens hus», er et toscansk feriehus fra 1940 som er inngjerdet med egen hage og basseng. Huset er på 170 kvm i italiensk stil, og ble restaurert i 2003. Villaen ligger 550 meter fra hovedhuset på vingården ved Montefiesole.

vingard_firenze_slideshow_0

Vingård ved Firenze

Opplev atmosfæren på den meget hyggelige økologiske vingården i Rufinaområdet, på en høyde utenfor Firenze. Her er både hotellrom, leiligheter og et hus på den store eiendommen som hører til vingården.

_S2K8578

Historisk hotell mellom Firenze og Arezzo

Besøk dette Boutique-hotellet som ligger i Chianti-området mellom Firenze, Arezzo og Siena. Dette flotte historiske hotellet er fra 1700-tallet og renovert i tidsriktig stil, og er omgitt av oliventrær og vinranker med en flott utsikt over det toscanske landskap med blant annet kastanjetrær.

DSC_5380

Leilighet ved Montepulciano

Opplev en fantastisk flott landlig toscansk herregård beliggende på en liten høyde i det fascinerende toscanske landskapet i området Val di Chiana, noen få kilometer fra Montepulciano og Cortona. Stedet består av to bygninger med ni flotte leiligheter i varierende størrelse som passer for to til åtte personer.

DCIM100MEDIADJI_0557.JPG

Leilighet Croce di Febo ved Montepulciano

Leilighet for opptil 4 personer i vakre omgivelser. Lei en flott leilighet beliggende i hjertet av Toscana mellom middelalderbyene Montepulciano, Montalcino og Siena. Den lekre leiligheten er på 220 kvm med en privat hage og uteplass med bord og stoler.

6_exterior

Hotell Siena

Besøk en idyllisk toscansk renovert eiendom med leiligheter og noen hotellrom 2 km utenfor Siena. Et hyggelig og sjarmerende bosted beliggende i grønne omgivelser med utsikt mot byen. Stedet er i autentisk rustikk stil. Dette er et naturskjønt område med store uteområder og stort svømmebasseng for alle gjester med saltvann. Her kan man slappe av etter å ha besøkt Siena med sine severdigheter som blant annet Piazza del Campo.

FLAVACCHIO2

Leilighet ved vingård ved Firenze

Bo i leilighet på en vingård med oliventrær og vindruer som nærmeste nabo. Her er 5 ulike leiligheter å velge mellom. Disse ligger 250 meter nedenfor hovedbygget på vingården der det er resepsjon, basseng, bar og frokostrom. Vis a vis leilighetene er også stedets restaurant.

nuovo edificio

Vingård ved Cortona

Opplev en førsteklasses vingård fra 1700-tallet som produserer vin av høy kvalitet og som ligger i naturskjønne omgivelser ved Cortona i hjertet av syd-Toscana. Dette stedet er en kombinasjon av et elegant hotell og en vingård med et meget bra kjøkken og her er det en restaurant med Michelin-stjerne. Å innta et måltid ute på den fantastisk hyggelige terrassen må oppleves.

villa view 1,6 mega copia

Villa ved Sant Albino

Dette er et familiedrevet feriehus på landet, restaurert i toscansk stil med tradisjonelle antikviteter og all comfort. Huset ligger kun noen hundre meter fra det lille tettstedet Sant Albino, som ligger i Syd-Toscana, og kun 5 minutter unna den kjente vinbyen Montepulciano. Her er det nydelig utsikt over toscansk landskap, og huset ligger omringet av sypresstrær og vindruer.

DSCN2280

Hotell i Maremma ved Saturnia

Dette er et sjarmerende romantisk hotell i en liten middelalderby i regionen Maremma syd i Toscana.
Landsbyen der hotellet ligger heter Semproniano. Byen ligger ved Monte Amiata og 9 km fra Saturnia som er meget kjent for sine varme kilder og sunne bad som kan kurere hudproblemer, stiv nakke og lignende. Her er det mulighet for å besøke naturlig bad gratis, eller betale for bad og behandling på et stort spa-anlegg. Badene inneholder svovel, kalsium og magnesium.

OSTERIA MEDICEA ESTERNO-cropped

Vingård ved Certaldo

Vingårdsferie i flotte omgivelser med utsikt over det toscanske landskap i Val d’Elsa-området, som ligger mellom Firenze og Siena bør besøkes. Vingården er fra 1700 tallet. Her er vinranker, oliventrær og rader med cypresser. Vingården produserer vin, olivenolje og honning. Finn roen på dette flotte stedet, og opplev naturen på naturstier i området rundt vingården.

apparita foto1

Villa i Val D´Orcia

Idyllisk steinhus fra 1800-tallet som er renovert og passer for 2 eller 3 familier med plass til opp mot 17 personer. 
Dette feriehuset ligger på en høyde rett utenfor den lille pittoresk byen Montichiello i Orciadalen i Toscana. Nærmeste kjente renessanseby er Pienza som ligger 10 kilometer unna. Til nærmeste lille middelalderby, Montichello, er det 900 meter og gåavstand. Her finnes matbutikk og flere gode restauranter.

Piscina (2)

Vingård ved Montalcino – 5 stjerners hotell

Vakker vingård med 5 stjerner og medlem i kjeden Relais & Chateaux siden 1991. Vingården ligger syd i Toscana kort avstand fra Montalcino. Besøk denne vakre vingården som tidligere har vært en borg. Stedet ble renovert på 1980 tallet og har vært restaurert mange ganger siden dette. Vingården ligger vakkert til midt blant vinranker og oliventrær.

1

Historisk hotell i Pietrasanta

Ikke langt unna Firenze sentrum, ligger dette 5 stjerners hotellet i idylliske omgivelser på en eksklusiv landeiendom fra 1800-tallet. Føl luksusen av å bo herskapelig med frescoer i taket og terracotta på gulvene. I tillegg til å spise gode måltider i stedets gourmetrestaurant. Her er også en god vinkjeller med utsøkt vin fra det kjente vindistriktet Chianti.